• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساخت لوگو

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام دوستان چطوری و با استفاده از چه برنامه ای می توان یه لوگویی مثل لوگوی زیر ساخت من می خوام به جای آرم وسط این لوگو یه آرم دیگه بزارم و نوشته روی این لوگو رو هم می خوام تغییر بدم و می خوام که این لوگو شیشه ای بمونه که زیرش دیده بشه .
13569085665532308739.jpg

Xaniar

متخصص بخش زوم
من نمی خوام که پشتش سفید باشه و باید مثل عکس بالا زیرش دیده بشه . حالا چطوری وقتی لوگو رو ساختم هر بار لوگو رو روی عکس بزارم ؟
هر کی می تونه با فوتوشاپ مثل لوگو بالا بسازه آموزش بده .

ahmadfononi

معاونت انجمن
وقتی که لوگو رو با این نرم افزار ساختید بکگراندش رنگی نمیشه ( سفید یا رنگ دیگه ای نمیشه )

بعد میتونید با فتوشاپ رو هر عکسی که میخواهید بذارید

Xaniar

متخصص بخش زوم
بگید چطوری میشه به این برنامه عکس از روی کامپیوتر وارد کرد ؟
من یه لوگو ساختم اما نمیتونم تو فوتوشاپ بزارمش روی یک عکس دیگه لطفا کمک کنید

Xaniar

متخصص بخش زوم
بگید چطوری میشه به این برنامه عکس از روی کامپیوتر وارد کرد ؟
من یه لوگو ساختم اما نمیتونم تو فوتوشاپ بزارمش روی یک عکس دیگه لطفا کمک کنید

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام
دوست عزیز این لوگو با فتوشاپ طراحی شده
و با فرمت فرمت پی ان جی ذخیره شده و به اصطلاح ترانسپورتر شده ( همون شفاف شدن ) که باید لایه زیری طرح برداشته بشه

Xaniar

متخصص بخش زوم
آقا یه کی بیاد به ما یاد بده دیگه . این سایت واسه اینه که بهم دیگه کمک کنیم نه اینکه تاپیک باز کنیم کسی چیزی نگه .

mohammadshamosi

کاربر ويژه
آقا یه کی بیاد به ما یاد بده دیگه . این سایت واسه اینه که بهم دیگه کمک کنیم نه اینکه تاپیک باز کنیم کسی چیزی نگه .
سلام ، بله دوست عزیز ، درست میفرمایید ، ببخشید دیر شد
شما مراحل زیر رو که میگم به دقت انجام بدید، انشالله که میتونید لوگو رو بزنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ابتدا یک فایل با هر سایزی که میخواهید باز کنید (به عنوان مثال 600*500)
بکگراند رو رنگ سفید قرار دهید تا جزییات کامل مشخص باشه
سپس با ابزار Elipse Tool یک دایره با رنگ مشکی بکشید ( موقع کشیدن دایره کلید shift را نگه دارید تا سایز دایره یکنواخت باشد )
سپس در بالای پالت لایه ها درصد قسمت Fill را ٪0 قرار بدید تا داخل دایره شفاف شود
بعد از آن روی لایه دایره دوبار کیک کنید تا وارد بخش Layer Style بشید و از سمت چپ این پنجره به روی قسمت اخر یعنی Stroke کلیک کنید تا مشخصات آن در سمت راست نمایان شود
سپس در سمت راست پنجره به Size رو روی 6 قرار بدید و در همان قسمت رنگ آن رو مشکی کنید ( کد رنگ 0000 )
و Ok را بزنید
حالا میبینید که داخل دایره شفاف شده و دور آن یک خط سیاه رنگ قرار داره
حالا ابزار نوشتن را انتتخاب کنید و در قسمت بالایی دایره اول متن خودتون رو بنویسید و بعد از توشتن کل متن رو انتخاب کنید
و از قسمت منوی بالایی دکمه Create warped text (که به شکل یک حرف T میباشد که زیرش یک کمان هست) کلیک کنید
از همان تنظیمات اول شماره قسمت Bend را 50 بذارید تا نوشته شما حالت کمان بگیرد
و Ok را بزنید
یک بار دیگر یک متن دیگه در قست پایین همان دایره بزرگ بنویسید و همین مراحل رو انجام دهید و فقط به جای اینکه در قسمت Bend عدد 50 را بزنید عدد 50- را قرار دهید تا حالت نوشته به شکل کمان داخلی شود و Ok را یزنید و محل نوشته ها را مشخص کنید
برای دایره های داخلی هم باید همین کارها رو انجام دهید و هر کدام از دایره ها را داخل دایره قبلی قرار دهید ولی در قسمت Stroke رنگ انها رو کمتر از رنگ مشکی بذارید تا مانند لوگوو که خواستید باشد
بعد از این کارها نوبت لوگو وسط آرم میشود
لوگو را وارد همین فایل کنید
و داخل دایره سوم که در قسمت وسط قرار دارید بذارید
و در آخر لایه بکگراند رو حذف کنید و به فرمت png ذخیره کنید

یک آرم با همین مشخصات خودم زدم و داخل همان عکس خودتتان قرار دادم تا ببینید هیچ فرقی ندارد
البته خودتان میتوانید جزییات دیگر بهش اضافه یا کم کنید
که بستگی به سلیقه و آشناییتان با ابزارهای فتوشاپ دارد

wwsp6chbwii7jb74bien.jpg

فکر کنم کامل توضیح داده باشم
به هر حال اگر مشکلی بود بفرمایید
موفق باشید
التماس دعا
یا حق
:گل:

آخرین ویرایش:

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام داداش خیلی ممنون ولی من اصلا نتونستم انجامش بدم دایره ها هر کدوم یه سایز اصلا بلد نیستم . نوکرتم اگه زحمتشو بکشی من یه متن با یه عکس بهت میدم یکی از همینو واسم درست کن در ضمن بهم بگو چطوری روی عکس بزارم این لوگو رو

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام دادا ، ببخشید دیر جواب میدم
متن و عکس مورد نظرتون رو بگید تا براتون آماده کنم
موفق باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام به جای آرم وسطش اینو بذار البته وقتی که روی یک عکس دیگه گذاشتم زیر تور دیده بشه و بهم بگو که چطوری روی یک عکس دیگه قرارش بدم
39756943104791682242.jpg

متنشم به جای buick در تصویر بالا بنویس kamyar و به جای wildcat بنویس cadillac

دستت هم درد نکنه داداش گلم خیلی زحمت دادم

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز این هم لوگو شما

exkv76u4zkancl3syaim.png

شرمنده این مدت وقت درستی برای کارهای متفرقه ندارم
به همین دلیل اگه مورد پسند نشده باید صبر کنید
موفق باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون دستت درد نکنه خیلی قشنگه کارت عالیه . فقط چطوری سایزشو کوچک و بزرگ کنم . وقتی که روی یک عکس میزارمش از اینی که هست کوچک تر میشه با تشکر

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام
خواهش میکنم
توی فتوشاپ وقتی روی یک عکس جدید انتقال دادید کلیدهای Ctrl+T رو همزمان فشار دهید تا زبانه های چهارچوب عکس فعال بشه
بعد از هر طرف که خواستید میتونید بزرگتر یا کوچک تر کنید
و در آخر ذخیره کنید
موفق باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
دستت درد نکنه دوست عزیز برای آخرین بار یه خواهشی در این باره ازت دارم تا دیگه کارم تموم شه و از شرم خلاص بشی . kamyar رو مثل cadillac بیار وسط .دستت درد نکنه .

Xaniar

متخصص بخش زوم
داداش دو هفته گذشت پس کجا رفتی ؟؟؟ اگه اومدی به تاپیک پایینی هم یه سری بزن خیلی وقته یه سوال ازت پرسیدم ولی فکر کنم ندیدی و جواب ندادی.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز
چشم به زودی برات میزارم
چون فایل طراحیش از سیستم حذف شد
دوباره برات میزنم و موردی رو که گفتی تصحیح میکنم

بالا