• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساز شور انگیز

Silver Star

مدير ارشد تالار
02shourangiz-%28www.mbw.ir%29.jpg

این ساز صدایی حجم بیشتر نسبت به سه تار دارد ولی نسبت به تنبور کاملا متمایز است صدایی این ساز آنقدر زیباست که هر شنونده ای سرمست می شود حال آنکه نوازنده ی آن کسی چون حسین علیزاده باشد برای نمونه بداهه نوازی این استاد گواه بر سخن من است .
این ساز به سفارش استاد علی تجویدی ساخته شد سازی که پس از ساخته شدن اشک استاد علی تجویدی را چو سیلاب روان ساخت استاد علی تجویدی با چشمان گریان یاد استاد صبا می کنند و می گویند : (ای کاش صبا زنده بود. برای صبا سه تار کم بود و سه تار جواب صبا را نمی داد. ) ولی این ساز اولین بار توسط استاد علیزاده در کنسرتی مطرح شد و همگان را شیفته خود کرد و در آلبوم هاب بعدی استفاده شد . ویژگی که سبب ایجاد چنین صدایی شورانگیز می شود پوست استفاده شده در این ساز است . (در گذشته سه تار های پوستی مرسوم بوده اند احتمالا اگر از شنوندگان حرفه ای باشید شنیده اید ) استاد علیزاده که بدون شک در 30 سال گذشته به همراه مردانی چون استاد ذوالفنون بار موسیقی ما را به دوش کشیده اند تلاش هایی فراوانی برای نجات موسیقی ما انجام داده اند ( که سعی دارم در مقاله ای دیگر به صورت کامل به آن بپردازم ) کنسرت هایی متعدد با ساز شور انگیز به اضافه ی آلبوم سلانه ( که این آلبوم هم نیاز به برسی کامل دارد که در آینده به آن هم می پردازم ) سهمی برزگ داشته اند به جای حرف زدن عمل کرده اند و مضرابهای انها خون را در رگهای ما جاری کرده است و سرمستی آنها به ما حیات داده است .
اما برای نمونه به چند نمونه از نواخته های استاد علیزاده با ساز شور انگیز توجه کنید . این آهنگ ها از البوم های راز نو و به تماشای آبهای سپید انتخاب شده امید وارم لذت ببرید در ضمن آهنگ ماما که از ساخته های بی همتای استاد است اضافه کردم چون پیوندی زیبا با کار استاد دارد کسانی که کمی از موسیقی بدانند به راحتی متوجه می شوند .

بالا