• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد بلوچیز با ژامبون

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]سالاد بلوچیز با ژامبون
ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل 559 کیلوکالری، 14.6 گرم کربوهیدرات، 1.9 گرم قند، 43.9 گرم چربی، 13.4 گرم چربی اشباع شده و 24.9 گرم پروتئین است.

347675_556.jpg



  • مناسب برای :8 نفر
  • زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

مواد لازم:


  • ژامبون دودی: 250 گرم
  • پنیر بلوچیز: 100 گرم
  • نان تست: 2 برش ضخیم
  • برگ منداب یا اسفناج: 1 دسته بزرگ
  • کلم قرمز: 1 پیمانه
  • گردو: ½ پیمانه
  • پیازچه تازه: 1 دسته
  • روغن زیتون خالص: 7 قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل دیژون: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبون‌ها را به تکه‌های 1 سانتی‌متری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نان‌های تکه شده - به اندازه مربع های 1 سانتی‌متری - به تابه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه آن‌ها را باهم تفت دهید تا نان‌ها تست و طلایی شوند.

2. برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.

3. برگ‌های سالادی را در ظرفی بریزید و کلم‌های خرد شده را روی آن‌ها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آن‌ها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

4. از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.​
 
بالا