پانته آ
متخصص بخش
[h=3]سالاد ماهی تن
[h=3]سالاد تن، یک غذای راحت و در دسترس است که با هر مقدار مهارت در [h=3]آشپزی می توانید آن را تهیه کنید. روش پیشنهادی ما اما مزه و طعم خاصی را به این خوردنی سالم میدهد.
مواد لازم:
بعد از آبپز کردن تخممرغها آن را رنده کرده و در داخل ظرف میریزیم سپس روغن تن ماهی را گرفته به آن اضافه میکنیم و خیارشور و باقی مواد را به آن اضافه کرده و در آخر سس مایونز را به آن میافزاییم. آن را به خوبی هم زده تا تمام مواد به خوبی پخش شود. در عرض کمتر از 20دقیقه ما میتوانیم یک [h=3]سالاد خوشمزه با طعم رویایی داشته باشیم. از محاسن این [h=3]سالاد این است که میتوان به تنهایی و بدون نان خورد ولی در صورت تمایل میتوانید آن را با نان باگت نوشجان کنید.
مجله [h=3]آشپزی ایده آل
[h=3]سالاد تن، یک غذای راحت و در دسترس است که با هر مقدار مهارت در [h=3]آشپزی می توانید آن را تهیه کنید. روش پیشنهادی ما اما مزه و طعم خاصی را به این خوردنی سالم میدهد.
مواد لازم:
- تن ماهی: یک عدد
- تخممرغ آبپزشده: 2عدد
- پیاز خردشده: یک عدد
- فلفل دلمهای: یک عدد، کوچک
- سس مایونز: به اندازه دلخواه
- پودر [h=3]سالاد: 2 قاشق مرباخوری
- جعفری خردشده: به اندازه دلخواه
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه: 2 قاشق مرباخوری
- خیارشور: 4 عدد، بزرگ
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
بعد از آبپز کردن تخممرغها آن را رنده کرده و در داخل ظرف میریزیم سپس روغن تن ماهی را گرفته به آن اضافه میکنیم و خیارشور و باقی مواد را به آن اضافه کرده و در آخر سس مایونز را به آن میافزاییم. آن را به خوبی هم زده تا تمام مواد به خوبی پخش شود. در عرض کمتر از 20دقیقه ما میتوانیم یک [h=3]سالاد خوشمزه با طعم رویایی داشته باشیم. از محاسن این [h=3]سالاد این است که میتوان به تنهایی و بدون نان خورد ولی در صورت تمایل میتوانید آن را با نان باگت نوشجان کنید.
مجله [h=3]آشپزی ایده آل