پانته آ
متخصص بخش
مواد اولیه :
*سیب سبز خرد شده یک پیمانه
*خیار خرد شده یک پیمانه
*فلفل دلمهای قرمز نصف پیمانه
*ذرت یک پیمانه
*پیازچه خرد شده نصف پیمانه
*روغن زیتون دو تا سه قاشق سوپخوری
*مغز بادام زمینی بو داده نصف پیمانه
*نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
*آبلیمو سه قاشق سوپخوری
*فلفل سبز تند یک عدد
طرز تهیه:
سیب سبز را به آبلیمو آغشته میکنیم تا رنگ آن سیاه نشود. آبلیموی اضافه سیب را گرفته سپس در ظرف ریخته روی آن مقداری روغن زیتون میریزیم. همه مواد را یک به یک اضافه نموده، نمک و فلفل سیاه نیمکوب را به آنها اضافه میکنیم. سبزیجات را خوب مخلوط کرده درون ظرف مورد نظر میکشیم. برای تزیین روی سالاد میتوانیم از موادی که درون سالاد ریختیم استفاده کنیم در این سالاد از سیب و فلفل دلمهای برای تزیین استفاده میشود.
*سیب سبز خرد شده یک پیمانه
*خیار خرد شده یک پیمانه
*فلفل دلمهای قرمز نصف پیمانه
*ذرت یک پیمانه
*پیازچه خرد شده نصف پیمانه
*روغن زیتون دو تا سه قاشق سوپخوری
*مغز بادام زمینی بو داده نصف پیمانه
*نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
*آبلیمو سه قاشق سوپخوری
*فلفل سبز تند یک عدد
طرز تهیه:
سیب سبز را به آبلیمو آغشته میکنیم تا رنگ آن سیاه نشود. آبلیموی اضافه سیب را گرفته سپس در ظرف ریخته روی آن مقداری روغن زیتون میریزیم. همه مواد را یک به یک اضافه نموده، نمک و فلفل سیاه نیمکوب را به آنها اضافه میکنیم. سبزیجات را خوب مخلوط کرده درون ظرف مورد نظر میکشیم. برای تزیین روی سالاد میتوانیم از موادی که درون سالاد ریختیم استفاده کنیم در این سالاد از سیب و فلفل دلمهای برای تزیین استفاده میشود.