موادلازم ( جهت 3تا 4 نفر):
شلغم پوست گرفته و رنده شده نیم کبلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده 2عدد متوسط
لیمو دوعدد
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم
بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.
شلغم پوست گرفته و رنده شده نیم کبلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده 2عدد متوسط
لیمو دوعدد
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم
بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.