• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد فتوش یا فاتوش

پانته آ

متخصص بخش
فاتوش نوعی سالاد ترکی است که در بین اعراب نیز محبوب است و آن را به نام سالاد فَتوش میشناسند. این سالاد در کنار غذاهای گوشتی بسیار ایده آل است. مواد لازم:
  • نان پیتا / 1 عدد
  • خیار / 1 عدد
  • گوجه فرنگی / 2 عدد
  • پیاز قرمز / 1 عدد
  • ترب / نصف پیمانه حلقه شده
  • کاهو / 3 پیمانه خرد شده
  • فلفل سبز / نصف 1 عدد
  • سبزیجات معطر / خرد شده نصف پیمانه (جعفری ،نعناع ، گشنیز )
مواد سس :
  • روغن زیتون / 3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو / 1 عدد لیمو
  • نمک و فلفل / مقداری
  • زیره سبز پودر شده و 1 قاشق سر پر سماق

طرز تهیه: همه مواد را خرد کنید. با هم مخلوط کنید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید. نان را از وسط باز کنید و 2 تکه کنید با قلمو مقداری روغن زیتون بزنید و در فر یا توستر خوب تست کنید و خرد کنید و داخل سالاد خرد کنید و مخلوط کنید و میل کیند. در این سالاد بنا بر ذائقه میتوانید کرفس خرد شده و یا هویج نیز اضافه کنید. مقدار سبزیجات به ذائقه بستگی دارد.image-a931_4d433155.jpg

image-0854_4D433155.jpg
 
بالا