پانته آ
متخصص بخش
فاتوش نوعی سالاد ترکی است که در بین اعراب نیز محبوب است و آن را به نام سالاد فَتوش میشناسند. این سالاد در کنار غذاهای گوشتی بسیار ایده آل است. مواد لازم:
طرز تهیه: همه مواد را خرد کنید. با هم مخلوط کنید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید. نان را از وسط باز کنید و 2 تکه کنید با قلمو مقداری روغن زیتون بزنید و در فر یا توستر خوب تست کنید و خرد کنید و داخل سالاد خرد کنید و مخلوط کنید و میل کیند. در این سالاد بنا بر ذائقه میتوانید کرفس خرد شده و یا هویج نیز اضافه کنید. مقدار سبزیجات به ذائقه بستگی دارد.

- نان پیتا / 1 عدد
- خیار / 1 عدد
- گوجه فرنگی / 2 عدد
- پیاز قرمز / 1 عدد
- ترب / نصف پیمانه حلقه شده
- کاهو / 3 پیمانه خرد شده
- فلفل سبز / نصف 1 عدد
- سبزیجات معطر / خرد شده نصف پیمانه (جعفری ،نعناع ، گشنیز )
- روغن زیتون / 3 قاشق غذا خوری
- آب لیمو / 1 عدد لیمو
- نمک و فلفل / مقداری
- زیره سبز پودر شده و 1 قاشق سر پر سماق
طرز تهیه: همه مواد را خرد کنید. با هم مخلوط کنید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید. نان را از وسط باز کنید و 2 تکه کنید با قلمو مقداری روغن زیتون بزنید و در فر یا توستر خوب تست کنید و خرد کنید و داخل سالاد خرد کنید و مخلوط کنید و میل کیند. در این سالاد بنا بر ذائقه میتوانید کرفس خرد شده و یا هویج نیز اضافه کنید. مقدار سبزیجات به ذائقه بستگی دارد.

