• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد مرغ آسیایی

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
زمان پخت : 20 دقیقه

مواد لازم : ( برای 4 نفر )

5 فنجان كلم برگ كه نازك خردشده است.

2 عدد سینه مرغ بدون استخوان ، با پوست

5/0 فنجان هویج رنده شده

5/0فنجان پیازچه ریز شده

5/0 فنجان بادام خرد شده

یك چهارم فنجان گشنیز ریز شده

2 قاشق سوپخوری كنجد بو داده شده

سس

2 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافه

2 قاشق سوپخوری سس سویا

یك چهارم فنجان سركه

3 قاشق سوپخوری عسل

مقدار كمی‌فلفل دلمه ای قرمز كه باریك خرد شده باشد

نمك و فلفل سفید برای مزه دار شدن



روش تهیه

1. فر را از قبل گرم كرده و سینی فر را در طبقه وسط بگذارید به طوری كه 18 سانتی متر با شعله فاصله داشته باشد.مرغ را با نمك و فلفل طعم دار كنید.

2. وقتی سینی فر به اندازه كافی داغ شد ( حدود ده دقیقه) ، از فر درآورده و شعله آن را كم كنید. مرغ را در سینی گذاشته به شكلی كه پوست مرغ به سمت بالا باشد و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بپزد كه البته این مدت به ضخامت گوشت مرغ نیز بستگی دارد. این روش سریع كباب كردن است.بعد از پخت وقتی مرغ كمی‌خنك شد ، پوستش را جدا كرده و آن را به تكه های كوچك تقسیم كنید.

3.كلم را باریك خرد كرده و هویج را رنده كنید. هویج به راحتی در غذا ساز با پره رنده كننده ، خرد می‌شود.در غیر اینصورت می‌توانید آن را با دست كوچك و نازك كنید.

گشنیز و پیازچه را ریز كرده و به مخلوط بادام خرد شده ، كلم و هویج اضافه كنید . آب اضافه جلبك را گرفته و در صورت لزوم آن را خردكرده و بعد به سالاد اضافه كنید.

4. روغن زیتون، سس سویا ، سركه ، عسل ، تكه های فلفل دلمه ای ، نمك و فلفل سفید را با هم مخلوط كنید و به كلم و مرغ اضافه كنید. و در آخر كنجد را بر روی مواد بپاشید .( شما می‌توانید كنجد بو داده شده آماده را از بیرون تهیه كنید.)
 
بالا