• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد مرغ و انار

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم:
  • سینه مرغ / نصف سینه مرغ
  • پنیر چدار / 100 گرم ( میتوانید هویج رنده شده را جایگزین کنید )
  • انار / یک عدد
  • شوید تازه / برای تزئین
مواد لازم برای سس:
  • سس مایونز / 2 قاشق غذاخوری
  • خامه / 50 گرم
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
طرز تهیه: مرغ را با یک عدد پیاز و نمک کمی تفت داده و آب پز کرده و پس از پخت خرد کنید. انار را دانه کنید. پنیر را رنده کرده و با مرغ پخته شده مخلوط کنید. ( به جای پنیر میتوان از هویج رنده شده نیز استفاده کرد و طعم ترش و شیرین و ملسی به سالاد میدهد ) خامه، سس مایونز و نمک و فلفل را مخلوط کنید. کمی از مخلوط مرغ و پنیر داخل ظرف سرو بریزید. روی آن را انار بریزید. و به صورت لایه لایه تکرار کنید. در مرحله آخر سس را روی سالاد بریزید و با دانه های انار و کمی شوید تازه تزیین کنید. m_210_120.jpg
 
بالا