
مواد لازم
هويج 400 گرم
روغنزيتون سه قاشق سوپخوري
سركه سفيد سه قاشق سوپخوري
زيتون سبز 200 گرم
زيتون سياه 100 گرم
اريگانو يك قاشق سوپخوري
سير حلقهشده چهار حبه
آب، جعفري و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه
هويجها را شسته و با آب ميگذاريم به مدت 20 دقيقه بپزد. زماني كه هويجها پخته شدند كمي صبر ميكنيم تا سرد شوند بعد آنها را پوست ميگيريم و به صورت حلقهاي خرد ميكنيم.
آنگاه هويج، زيتون سياه، سبز و سير را نيز در يك ظرف قرار داده و بقيه مواد را نيز به آن اضافه و مخلوط ميكنيم. سالاد آماده است.