پانته آ
متخصص بخش
برای تهیه سالاد نخودفرنگی و کدو سبز به 10 دقیقه زمان برای آمادهسازی مواد آن و حداکثر 20 دقیقه برای پختن لوبیاها نیاز دارید.
[h=2]مواد لازم:
[h=2]طرز تهیه:

[h=2]مواد لازم:
لوبیا سبز | 300 گرم |
نخود فرنگی | 250 گرم |
برگ نعناع تازه | ¾ پیمانه |
روغن زیتون بکر | ¼ پیمانه |
کدو خیاری | 3 عدد |
سرکه بالزامیک | 2 قاشق سوپخوری |
پنیر پارمزان | به مقدار دلخواه |
- روغن و سرکه را در یک شیشه دربدار ریخته، تکان میدهیم تا با هم ترکیب شوند. نمک و فلفل را اضافه میکنیم. مخلوط این مواد چاشنی این سالاد است، آن را کنار میگذاریم تا برای سرو آماده باشد.
- لوبیا سبزها را پاک میکنیم و میشوییم. سپس آن ها را در آب در حال جوش ریخته و میگذاریم 10 دقیقه بجوشد، سپس نخودفرنگی (منجمد یا تازه) را کمکم میریزیم و میگذاریم تا 10 دقیقه نرم و پخته شود.
- اگر میخواهید لوبیاهایتان زودتر بپزد، آنها را بخارپز کنید؛ در عرض 10 دقیقه کامل پخته میشوند. به این صورت که یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و بگذارید جوش بیاید، بعد یک سبد فلزی به اندازه درب قابلمه را روی قابلمه گذاشته و لوبیاها را داخل آن بریزید و در سبد را بپوشانید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بماند.
- لوبیا و نخودهای پخته شده را زیر شیر آب سرد نگه میداریم و بعد آبکش میکنیم.
- کدو خیاریهای تازه را با پوستکن به صورت ورقههای نازک درمیآوریم .
- مخلوط نخودفرنگی و لوبیا سبز را در بشقاب پذیرایی میریزیم، با کدوهای ورقهشده به آن فرم میدهیم و چاشنیای که از قبل آماده کردهایم را به آن را اضافه میکنیم.
- روی مواد را با نعناع و پنیر پارمزان تزیین میکنیم.
