• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد کدو ونخود فرنگی

پانته آ

متخصص بخش
برای تهیه سالاد نخودفرنگی و کدو سبز به 10 دقیقه زمان برای آماده‎سازی مواد آن و حداکثر 20 دقیقه برای پختن لوبیاها نیاز دارید.
[h=2]مواد لازم:
لوبیا سبز
300 گرم
نخود فرنگی
250 گرم
برگ نعناع تازه
¾ پیمانه
روغن زیتون بکر
¼ پیمانه
کدو خیاری
3 عدد
سرکه بالزامیک
2 قاشق سوپ‌خوری
پنیر پارمزان
به مقدار دلخواه
[h=2]طرز تهیه:
  1. روغن و سرکه را در یک شیشه درب‌دار ریخته، تکان می‎دهیم تا با هم ترکیب شوند. نمک و فلفل را اضافه می‎کنیم. مخلوط این مواد چاشنی این سالاد است، آن را کنار می‎گذاریم تا برای سرو آماده باشد.
  2. لوبیا سبزها را پاک می‎کنیم و می‎شوییم. سپس آن ها را در آب در حال جوش ریخته و می‌گذاریم 10 دقیقه بجوشد، سپس نخودفرنگی‎ (منجمد یا تازه) را کم‌کم می‎ریزیم و می‌گذاریم تا 10 دقیقه نرم و پخته شود.
  3. اگر می‌خواهید لوبیاهای‌تان زودتر بپزد، آن‌ها را بخارپز کنید؛ در عرض 10 دقیقه کامل پخته می‌شوند. به‌ این صورت که یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و بگذارید جوش بیاید، بعد یک سبد فلزی به اندازه درب قابلمه را روی قابلمه گذاشته و لوبیاها را داخل آن بریزید و در سبد را بپوشانید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بماند.
  4. لوبیا و نخودهای پخته شده را زیر شیر آب سرد نگه می‎داریم و بعد آبکش می‎کنیم.
  5. کدو خیاری‎های تازه را با پوست‌کن به صورت ورقه‌های نازک درمی‌آوریم .
  6. مخلوط نخودفرنگی و لوبیا سبز را در بشقاب پذیرایی می‎ریزیم، با کدوهای ورقه‌شده به آن فرم می‌دهیم و چاشنی‎ای که از قبل آماده کرده‎ایم را به آن را اضافه می‎کنیم.
  7. روی مواد را با نعناع و پنیر پارمزان تزیین می‎کنیم.

25630_n.jpg
 
بالا