پانته آ
متخصص بخش
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]مواد لازم : ( برای خمیر )
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]آرد = 2 و نیم پیمانه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]بیکینگ پودر = 1 قاشق غذاخوری
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]خمیر مایه = 1 قاشق غذاخوری
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]ماست = نصف پیمانه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]شیر = نصف پیمانه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]روغن مایع = یک چهارم پیمانه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]نمک = نصف قاشق مرباخوری
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]شکر = 3 قاشق غذاخوری
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]برای داخل ساندویچ :
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]سیب زمینی آب پز = یک عدد بزرگ
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]هویج = 2 عدد متوسط
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]اسفناج پخته شده = 2 پیمانه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]سس مایونز و نمک = به میزان لازم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]1 . ماست + شیر + روغن رو با هم مخلوط می کنیم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]2 . خمیر مایه + شکر رو بهش اضافه می کنیم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]3 . بعد از 2 دقیقه آرد + بیکینگ پودر + نمک رو با هم مخلوط می کنیم الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]4 . 10 دقیقه ورز می دیم ، بعد یه جای گرم میذاریم تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]خمیر دیگه امادَست تا یک ساعت دیگه .
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]حالا مواد میانی رو آماده کنید ...
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]1 . سیب زمینی رو با گوشت کوب حسابی له کنید ، با دستگاه له نکنید ، نمی خوایم خیلی خمیری و کش دار بشه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]2 . هویج رو رنده کنید و به سیب زمینی اضافه کنید
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]3 . اسفناج های پخته شده رو هم به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید . اگه دوست داشتید میتونید از اسفناج بیشتری استفاده کنید
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]4 . سس مایونز و نمک رو هم اضافه کنید .
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]خوب ، همه چی آمادَست ، حالا باید نون ها رو آماده کنید ...
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]1 . سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به قطر 3 تا 4 میلیمتر باز کنید
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]2 . با هرچیزی که دوست داشتید قالب بزنید ( من گرد قالب زدم و اخر کار یه سری ها رو نصف کردم و یه سری ها هم کامل بعد توشو پر کردم )
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]3 . میکر رو بذارید کاملا گرم بشه . لازم نیست سطح میکر رو چرب کنید ، از صفحه ی گریل میکر استفاده کنید . خمیر ها رو کمی با فاصله بذارید تو میکر و درش رو ببندید و بذارید 3 تا 4 دقیقه بمونه .
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]4 . بعد که همه ی نون ها آماده شد توی اونا رو با فیلینگی که درست کردید پر کنید و روشو بپوشونید و یه کمی بذارید تو یخچال تا خنک بشه بعد نوش جان کنید .
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]



[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]نـــــــــــــــوش جان ...
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]* نکته : برای اینکه نون ها به سطح گریل نچسبه حتما خمیر رو کاملا آرد پاشی کنید .
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]* نکته : این ساندویچ کاملا سرد سرو میشه ، پس سعی نکنید تو سولاردام یا مایکرو گرمش کنید !