• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سایت برام باز نمیشه

MOFRAD

New member
سلام.دیروز از ساعت 3 بعد از ظهر تا الان وقتی وارد سایت رزبلاگ میشم www.rozblog.com میشم مینویسه سایت در حال ارتقاع میباشد.در حالی که برای دوستان من چنین نیست و فقط برای من اینجوری میشه.آیا کسی جواب این سوال رو میدونه که بهم بگه؟؟؟؟؟

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام.دیروز از ساعت 3 بعد از ظهر تا الان وقتی وارد سایت رزبلاگ میشم www.rozblog.com میشم مینویسه سایت در حال ارتقاع میباشد.در حالی که برای دوستان من چنین نیست و فقط برای من اینجوری میشه.آیا کسی جواب این سوال رو میدونه که بهم بگه؟؟؟؟؟

1-آی پیتون رو عوض کنید و مجددا تست کنید ببینید
2-کش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره تست کنید

MOFRAD

New member
یعنی چی کش رو پاک کنم؟؟؟؟ اگر ای پی رو عوض کنم مخابرات گیر نمیده؟؟ چون از مخابرات وصلم

Mahdi Askari

مدير فنی
بعد منظور از کشرو پاک کنم چیه؟؟؟؟

توی کروم: از منو تنظیمات clear browsing data رو بزنید و سپس از منویی که براتون میاره تیک کش رو بزنید و سپس اوکی کنید
توی فایر فاکس: از منوی option وارد بشید و بر روی Clean your recent history کلیک کنید و سپس در قسمت Time range to clear گزینه Everything رو انتخاب و تیک کش رو بزنید و اوکی کنید.

MOFRAD

New member
میشه شما یه نرم افزار تغییر آی پی معرفی کنید؟؟؟؟ من هر چی دان میکنم چیزی نمیفهمم..

MOFRAD

New member
ارهمن با vpn امتحان کردم قشنگگ رفتش تو سایت.فقط وقتی خاموشش میکنم دوباره میزنه در حال ارتقاع میباشد....خیلی ممنون دوست عزیز.با این بار شما 2 بار که خوده شما مشکل منو حل کردی.ممنون

Mahdi Askari

مدير فنی
ارهمن با vpn امتحان کردم قشنگگ رفتش تو سایت.فقط وقتی خاموشش میکنم دوباره میزنه در حال ارتقاع میباشد....خیلی ممنون دوست عزیز.با این بار شما 2 بار که خوده شما مشکل منو حل کردی.ممنون

پس با این وجود معلوم میشه مشکل از ISP شما هست
مودمتون رو 15 دقیقه خاموش کنید و سپس روشن کنید احتمال زیاد درست میشه:گل:
خواهش میکنم .:گل: خوشحالم کمکتون کردم:گل:

بالا