• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرقت از منازل به سرکردگی دختر جوان!

.River.

کاربر ويژه
قانون آنلاین- در پی افزایش سرقت در مناطقی از شهر اهواز با همکاری کلانتری 20 اهواز یک نفر سارق حرفه ای به نام "ابراهیم.ش" دستگیر و به این پلیس دلالت داده شد و در تحقیقات فنی و پلیسی از متهم به 30 فقره سرقت منزل با همدستی افرادی به نام های "مرتضی .ع" ، "سروش.م"، "رضا.ک"، معترف شد.به گزارش باشگاه خبرنگاران، در ادامه تحقیقات سرکرده باند به نام نصرت 20 ساله شناسایی و در یک عملیات منسجم، با به کارگیری منابع خبری مورد وثوق مخفیگاهش شناسایی و نامبرده دستگیر و مالخر اموال مسروقه به نام محمود نیز دستگیر و تعداد بیست عدد سکه طلا مسروقه و همچنین یک دستگاه تلویزیون ال سی دی 46 اینچ و مقداری اموال مسروقه دیگر کشف و ضبط شد.

با راهنمایی سارقین تعداد 20 فقره سرقت منزل دیگر کشف و مالباختگان شناسایی شدند و به پایگاه پلیس آگاهی دعوت گشتند و اموال مکشوفه از متهمین را شناسایی و تحویل آنان گردید (از این باند سرقت مجموعاً 50 فقره سرقت منزل کشف گردید) متهمین با صدور قرار قانونی مناسب از بازپرس شعبه 17 روانه زندان گردیدند.

رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان درباره شگرد این باند به باشگاه خبرنگاران؛ گفت: سرکرده این باند که دختری 22 ساله است، با شناسایی خانه‌های مجردی و بررسی زمان دقیق ورود و خروج صاجب خانه در یک شب مناسب با همدستانش اقدام به سرقت می‌کردند و اگر صاحب خانه نیز ناگهان به خانه باز می‌گشت با صورت خشن دست و پای او را می‌بستند و به داخل اتاق می‌انداختند.
 
بالا