• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرمربي تيم ملي واليبال: تمرينات را قبل از پايان ليگ آغاز مي كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي جديد تيم ملي واليبال گفت: تمرينات آماده سازي تيم ملي قبل از پايان مسابقات واليبال باشگاه هاي برتر ايران آغاز خواهد شد.

به گزارش روز سه شنبه فدراسيون واليبال، 'خوليو ولاسكو' با بيان اين مطلب افزود: من اكثر مسابقات اخير تيم ايران را در مسابقات مختلف بررسي و تحليل كرده ام و از ملي پوشان شناخت نسبي دارم، ولي اين كافي نيست و مي بايست در اين فرصت باقيمانده روي ليگ تمركز كافي داشته باشم و همه مسابقات را تماشا كنم.
وي خاطر نشان كرد: با توجه به فشردگي مسابقات در مرحله پلي آف فدراسيون واليبال بايد فيلم اين مسابقات را تهيه و در اختيارم قرار دهد تا بتوانم بازيكنان شايسته را شناسايي و انتخاب كنم. گرچه در اين باره از سرمربيان تيم هاي باشگاه ها نيز كمك خواهم گرفت.
سرمربي اسبق تيم ملي واليبال ايتاليا كه با اين تيم چند دوره قهرماني ليگ جهاني را تجربه كرده است، تاكيد كرد: كارم را قبل از پايان ليگ برتر آغاز مي كنم. تمرينات را با بازيكنان تيم هايي كه حذف شده اند و مسابقاتشان تمام شده آغاز مي كنيم و بازيكناني را كه خودم انتخاب كردم و همچنين بازيكناني كه مربيان هر باشگاه معرفي خواهند كرد، به تمرينات دعوت خواهند شد.
مربي 54 ساله تيم ملي واليبال ايران كه بامداد دوشنبه وارد ايران شده بود، نخستين روز كاري خود را با گفت وگو با رييس فدراسيون واليبال و تجزيه و تحليل شش ساعته واليبال ايران آغاز كرد.
سرمربي با انگيزه تيم واليبال ايران امروز نيز در تمرينات تيم واليبال نوجوانان حاضر خواهد شد تا از نزديك با روند آماده سازي آنان آشنا شود.

بالا