حوادث>خارجی -یکی از بازماندگان زلزله اخیر در ژاپن پس از دو روز سرگردانی در اقیانوس ،روی سقف خانه اش از آب گرفته شد.
هیرومیتسو شینکاوا 60 ساله توسط یکی از شناورهایی که برای کمک به زلزله زدگان به شمال شرقی ژاپن اعزام شده نجات یافت . او برای دو روزروی آب شناور بود و از خانه اش در مینامیسوما کیلومترها فاصله داشت. شینکاوا به ناجیانش گفت او و همسرش به خانه بازگشته بودند تا بخشی از اموالشان را جمع کنند که گرفتار سونامی شدند وهمسر او ناپدید شد اما او با چسبیدن به سقف منزلشان نجات یافته است :"من پس از اینکه فهمیدم سونامی در راه است از خانه گریختم اما بعد ازمدتی برای برداشتن وسایلی به خانه بازگشتم و آب مرا برد و ساعتها روی سقف خانه روی آب منتظر نیروهای امدادی بودم . من برای چند هلیکوپتر دست تکان دادم اما کسی مرا ندید و تصور میکردم روز آخر زندگی ام را سپری می کنم ." به گفته نیروهای امدادی صاف شدن هوا و آرام بودن دریا تنها عاملی بوده که به نجات این پیرمرد منجر شده اند. در یکی دیگر از عملیاتهای نجات در این منطقه بیش از 42 نفر از زیر آوار در شهر میاگی بیرون کشیده شدندهر چند گفته می شود بیش از هزاران نفر در شمال شرقی ژاپن جان خود را از دست داده اند. در شهر ناتوری هم یک پیرزن بدون اینکه خراشی بردارد از زیر آوار منزلش سالم بیرون کشیده شد .هزاران نفر از مردم ژاپن در حال حاضر در پناهگاه هایی که در مناطق مختلف احداث شده زندگی می کنند و در شهر سندای حدود 700 نفر در ساختمان شهرداری این شهر روی زمین خوابیدند .
تلگراف/13 مارس
56182