مواد لازم:
کره : ۱۰۰ گرم
گشنیز : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۱ فنجان
فلفل قرمز : ۱ قاشق مربا خوری
آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
نمک : قدری
طرز تهیه:
کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم به همراه تخم گشنیز بو داده نرم قدری نمک داخل آن ریخته یک گیلاس آب و یا آب گوشت و نیم استکان آبلیمو به آن مخلوط نموده آن را ۱۵ دقیقه هم بزنید و سپس سر سفره ببرید.
کره : ۱۰۰ گرم
گشنیز : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۱ فنجان
فلفل قرمز : ۱ قاشق مربا خوری
آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
نمک : قدری
طرز تهیه:
کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم به همراه تخم گشنیز بو داده نرم قدری نمک داخل آن ریخته یک گیلاس آب و یا آب گوشت و نیم استکان آبلیمو به آن مخلوط نموده آن را ۱۵ دقیقه هم بزنید و سپس سر سفره ببرید.