• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سعيدلو در گفتگو با ایرنا: وضعيت شناي ايران مطلوب است

ahmadfononi

معاونت انجمن
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني در بازديد سر زده از هشتمین دوره ليگ شناي قهرماني كشور گفت: از شرايط فعلي شنا راضي هستم و آينده خوبي براي آن متصورم.
'علي سعيدلو' شب گذشته در استخر قهرماني آزادي تهران در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: در بازديدي كه از مراسم اختتاميه هشتمين دوره ليگ شناي كشور داشتم، متوجه شدم جوانان بسيار خوب و مستعدي جذب اين رشته ورزشي شدند كه انشاا.. در آينده و در مسابقات برون مرزي براي ايران اسلامي افتخار آفريني خواهند كرد.
وي در خصوص دلايل بازديد سر زده از اين مسابقات گفت: به دو دليل اين كار را كردم، ابتدا اينكه يكي از وظايف سازمان تربيت بدني سركشي به تمام رويدادهاي ورزشي است تا از نزديك با مشكلات و نيازهاي آنان آشنا شويم و با ورزشكاران در ارتباط باشيم.
رييس سازمان تربيت بدني تصريح كرد: علت دوم نيز اهميت شنا در ورزش ها است و با توجه به تاكيد دين مبيين اسلام به اين رشته ورزشي من در اين هفته دو بار به استخر قهرماني مجموعه ورزشي آزادي آمدم.
وي در پايان با ابراز رضايت از عملكرد ورزش ايران در سال 1389، گفت: اميدورام سال آينده نيز براي كشور و به ويژه ورزش ايران سال پر افتخار و مدال آور باشد.
رييس سازمان تربيت بدني شب گذشته در حالي وارد استخر قهرماني آزادي شد كه مراسم اختتاميه هشتمين دوره ليگ شناي كشور در حال برگزاري بود.
معاون رييس جمهوري مدال تمامي شناگران سه تيم اول تا سوم (54 نفر) را به گردن آنان آويخت و با آنان گفت و گو كرد.

سعيدلو در ادامه از امكانات و خوابگاه هاي تازه تاسيس استخر قهرماني آزادي بازديد كرد و براي رفع ساير نيازها اين مجموعه و راهكارهاي جذب تماشاگر در مسابقات قهرماني شنا دستوراتي داد.

بالا