• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سعيدلو: سر حرفم هستم؛ تا قبل از عيد سرمربي تيم ملي انتحاب مي‌شود

ahmadfononi

معاونت انجمن
رئيس سازمان تربيت بدني گفت: همانطور که از قبل گفتم پيش از عيد سرمربي انتخاب مي‌شود.

00003425.jpg

علي سعيدلو پس از پايان بازي پرسپوليس و الوحده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز جلسه‌اي با فدراسيون‌هاي مختلف داشتيم تا برنامه‌هاي خود را براي سال آينده سروسامان دهيم. فرصتي دست داد تا در مسابقات شناي ليگ آسيا شرکت کنم و سپس براي بازي پرسپوليس به ورزشگاه آمدم. آنها يک گل زدند و يکي هم نزدند.
وي در پاسخ به اين سؤال که قصد ندارد در برخي از فدراسيون‌ها تغييري ايجاد کند، گفت: ما مدام در حال تغيير و تحول هستيم، گزارش عملکرد فدراسيون‌ها به ما مي‌رسد. همانطور که بعد از بازي آسيايي گوانگجو قول داديم وضعيت همه فدراسيون‌ها را رسيدگي مي‌کنيم. بعضي‌ها را فعلا تغييري ايجاد نمي‌کنيم اما اصلاح مي‌کنيم. قصد داريم با امکانات و نيروي بيشتر و جديد اوضاع را بهتر از قبل کنيم.
سعيدلو درباره عملکرد ورزش ايران در سال 89 عنوان کرد: امسال سال خوبي در ورزش بود. سال 89 را مي‌توانيم زيباترين و پر افتخارترين سال ورزشي بعد از انقلاب اسلامي بناميم. روزهاي قهرماني خوبي داشتيم همچنين در ايجاد زيرساخت‌ها موفق بوديم و آمار و ارقام هم اين را نشان مي‌دهد. امسال حدود 300 ميليارد تومان هزينه زيرساخت‌ها کرده‌ايم و 700 پروژه ورزشي افتتاح شد. با اين تجربه‌هايي که کسب کرده‌ايم اميدوار هستيم سال 90 موفق‌تر از 89 باشيم.
رئيس سازمان تربيت بدني درباره اينکه قبلا گفته بود تا قبل از پايان سال به مردم عيدي مي‌دهد و سرمربي تيم فوتبال معرفي مي‌شود، گفت: هنوز هم پاي حرفم هستم. در اين يک سال اگر سندي داريد که من حرفي زده باشم و عمل نکرده باشم، نشان دهيد. همانطور که از قبل گفتم قبل از عيد سرمربي انتخاب مي‌شود.
سعيدلو درباره مشکلاتي که ورزشگاه آزادي دارد، گفت: ما براي ساختن ورزشگاه‌ها در کل کشور امکاناتي را در نظر گرفته‌ايم. در دولت نهم و دهم از نظر تعداد پروژه به تعداد 50 سال گذشته زيرساخت آماده شده است. در همين سال 89 در دهه فجر 40 پروژه ورزشي افتتاح شد، بخشي از کارمان هم تعمير مجموعه‌هاي قديمي است. براي نصب دوربين عنکبوتي 15 ميليون تومان کنار گذاشته بوديم. ما هم معتقديم که ورزشگاه آزادي مشکلاتي دارد. رئيس سازمان تربيت بدني درباره اينکه چه زماني قرار است وزارت ورزش تشکيل شود، گفت: کارهاي اجرايي براي ايجاد وزارت ورزش در حال انجام شدن است، دولت تلاش خودش را مي‌کند اما تا ايجاد وزارت ورزش ما کار خود را انجام مي‌دهيم.

بالا