baroon
متخصص بخش ادبیات
یک سلام پرنشاط ولی کم سر و صدا به دوستان و همراهان همیشگی خودمان :11::darya:
شما هم بی سر و صدا جواب بدید؛ چون تو این دل شب بیشتر اهالی خوابن. :37:
سی اُمین صندلی داغ رو برپا میکنیم به یاری خدا... :14:
با اجازه ی همگی از حقّ آب و گل استفاده می کنیم :بدجنس: و ضیافت دود و آتش این بار رو با طرزی اختصاصی و انتخابی ویژه تر به تماشا میشینم. انتخاب من، دوست نازنین مهربونمون، شــکیـرای دوست داشتنیه. :14: افتخار داریم به حضورش :بغل:
دلیل انتخاب به این سبک هم، حسن... :12:
بعداً میگممم... :19:
با آرزوی داشتن محفلی گرم و شیرین همراه با شکیرا... :39:
با تشكر از همه ی شما خوبانی كه محبّت دارید و به هر طریق، ردّ پایی در این فرصت داغ به جا میذارید. :دوست:
دوستان :ایست:
قوانینرو زیرپا نگذاریم:ایول: :
اهمّ قوانین رو برای تأکید بیشتر باز هم یادآور میشم:
لطفاً:[HIGHLIGHT]
- سؤالات رو به ترتیب پست های قبل شماره بندی کنید.
- در هر پست بین 10 تا 15 سؤال مطرح کنید.
- از درج سؤالات منافی اخلاق و عرف یا سؤالات سیاسی 30 یا 30 و هرنوع دیگه ش خودداری کنید.
- مهمان عزیز، بالای هر سری از سؤالاتی كه پاسخ میده لطفاً اعلام کنه كه سوالات پاسخ داده شده مربوط به كدوم يک از دوستان هست.
پست هایی که قوانین در اون ها نقض شده، ویرایش و حتی حذف میشن. :توافق:
دوستای من، شکیرای نازنین ما اینطوری دعوت ما رو پذیرفت که هواشو داشته باشیم هااا :شاد:
و در کل پیشنهاد من اینه... بیشتر سؤال هایی رو مطرح کنیم که با ابعاد و زوایای شخصیت گلامون آشنا بشیم و سؤال های طنز و سطحی تر در حاشیه باشه. به این شکل مثل قدیم با جذابیت بیشتر و با پسند عمومی به تاپیک رونق میدیم. همگی با هممم سؤال های چالش انگیزناک و غیره در حدّ ایده آل مطرح کنیم:19: سپاس :گل:
در آخر یادآور می شم که این صندلی داغ از امروز دوشنبه 16 اردیبهشت تا 7 و در نهایت تا 10 روز بعد بین 22 - 25 اردیبهشت ماه مهلت داره.
بریم برای شروع :36:
ــــــــــــــــــــــــــــــ:66:
(50 سؤال عمومی)
1- نام :
2- نام خانوادگی (در صورت تمايل عنوان كنيد):
3- تاریخ تولد:
4- متولد و ساکن کدوم شهر؟
5- رشته ی تحصیلی:
6- هدفت از زندگی:
7- چطور با انجمن آشنا شدی؟
8- خصوصیات ظاهری خودت رو بگو:
قد :
وزن :
رنگ چشم ها :
مدل چشم ها:
رنگ موها :
مدل موها:
9- چند تا خواهر و برادر داری؟
10- نظرت راجع به اسمت چيه و معنی اش چیه؟
آخرین ویرایش: