• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سه اجرا شدن نمايش "قصه ظهر جمعه " تا استقبال تماشاگران از نمايش استانیفسکی

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]نمایش «قصه ظهر جمعه» اثری کاملا رئالیستی از جامعه ایرانی در اوایل دهه 70 بود که با دکور نوستالوژیک مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت
20140124115235_114.jpg

به گزارش خبرنگار سينما خبر؛ در ششمين روز برگزاري جشنواره سي و دوم تئاتر فجر هنرمندان و مخاطبان از نمايشي در تالار وحدت استقبال زيادي شد .نمايش pythian oratorio به کارگردانی «ولادمیر استانیفسکی» کارگردان لهستانی و مدرس تئاتر با حضور هنرمندانی چون گلاب آدینه‌، قطب‌الدین صادقی‌، بهزاد فراهانی‌، شیرین بینا،‌ رضا گوران،‌ علی نرگس‌نژاد،‌ علی‌اصغر دشتی و... در تالار وحدت به اجرا درآمد. گروه تئاتر «آو» به سرپرستی بابک مهری در این اجرا گروه لهستانی را همراهی می‌کرد و در بخش‌هایی از اجرا برخی از جملات به فارسی بیان می‌شد
نمایش «قصه ظهر جمعه» کاری از محمد مساوات به دلیل استقبال علاقه‌مندان توانست اجرای ویژه‌ای را نیز به روی صحنه ببرد، به این ترتیب این نمایش شب گذشته با سه اجرا میزبان تماشاگرانش بود در اجرای پایانی این اثر نیز حسین طاهری مدیرکل هنرهای نمایشی، اتابک نادری رئیس تئاتر شهر و محمدرضا الوند رئیس شورای نظارت حضور داشتند..داستان این نمایش در خصوص ازدواج است که به اجبار و برای منافع دیگر اعضای خانواده در حال شکل‌گیری است اما در نهایت به سرانجام نمی‌رسد. در تالار چهارسو نمایش «فرجام سفر طولانی طوبا» نوشته علیرضا نادری و به کارگردانی محسن حسن‌زاده در اجرای نخست با استقبال و ازدحام تماشاگر در سالن همراه بود. این نمایش روند استقبال را در اجرای خود نیز به همراه داشت و هنرمندانی همچون علیرضا نادری، بهناز جعفری، نیما نادری، محمدرضا کوهستانی و ... از آن دیدن کردند.
 
بالا