• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوالاتتان را در زمینه فتوشاپ مطرح کنید

mahdi۴۵

New member
سلام اگر شما درباره فوتوشاپ هر مشگلی دارید
بپرسید؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mina67

کاربر ويژه
پاسخ : سوأل بپرسید

سلام ایول با اعصاب خوردی تمام من اومدم توی انجمن من تازه فتوشاپ نصب کردم ولی سرعتش فوق العاده پایینه در حدی که دلم میخواد یا خودمو ناکار کنم یا سیستم البته بگم ها سیستم قدیمیه مثلا رم 256 بعد حافظه مجازی هم براس تعریف کردم ولی فایده نداشت صبر کن فکر کنم ویروس و اینا هم که نداره سیستم پس چه کوفتیشه این البته یه چی دیگه بک گرانها حجمش بالا هستش یعنی میشه به خاطر این باشه؟:قاطی:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

شما خودتونو کنترل کنید:نیش:
آخرین نسخه های فتوشاپ مثل cs5 و cs4 خیلی خیلی سنگین هستن
پس بهتره از نسخه های قدیمی تر مثل cs2 استفاده کنید که از لحاظ امکانات تفاوت زیادی با نسخه های جدید نداره
ولی اگر خیلی حرفه ای هستید و به cs5 نیاز دارید یا باید کامپیوترتون رو عوض کنید یا این که بسوزید و بسازید:نیش:

mina67

کاربر ويژه

واقعا راهنمایی کردین ها{-7-} اره راست میگی فکر کنم حجم نرم افزارم زیاد باشه نیز کامپیوترم به روزه بعد واسه همین:غش2: چه نقشه ها واسه امروز کشیده بودم و بر باد رفت :نیش:

nedajun

کاربر ويژه

سلام خسته بناشید چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین 1- میخواستم بدونم چه وقت از حالت مود overlay استفاده میشه؟ 2-چطور از براشهایی که دانلود کردیم میتونیم در فتوشاپ استفاده کنیم؟چطور لود میشن؟ 3-چه وقتهایی از duplicate layer استفاده میکنیم؟

nedajun

کاربر ويژه

بازم سوال ببخشید
اینکه میگگن وکتور فلان و بهمان میشه توضیح بدین اونارو هم چطور میتونم استفاده کنم؟
ممنون میشم:خجالت2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

سلام خسته بناشید چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین 1- میخواستم بدونم چه وقت از حالت مود overlay استفاده میشه؟ 2-چطور از براشهایی که دانلود کردیم میتونیم در فتوشاپ استفاده کنیم؟چطور لود میشن؟ 3-چه وقتهایی از duplicate layer استفاده میکنیم؟
در مورد این سوالتون میدونم اما فکر نکنم روش اصولی باشه و من درآوردیه به همین دلیل نگم بهتره ولی به زودی آموزش اصولیشو میدم

بازم سوال ببخشید
اینکه میگگن وکتور فلان و بهمان میشه توضیح بدین اونارو هم چطور میتونم استفاده کنم؟
در مورد این سوالتون
وکتور محصول ادوبی ایلوستریتور هست و با اون نرم افزار که یک نرم افزار گرافیکی هست ویرایش میشه و بعد برای فتوشاپ آماده میشه

nedajun

کاربر ويژه

خیلی ممنون پس ما بی صبرانه منتظریم
ولی من به شخصه با این چیزای من در آوردی بیشتر ارتباط برقرار مینم تا اون علمیاش:نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

خسته بناشیم چه مدلیه ندا جون :giggle:
برای این سوالت من از این روش استفاده میکنم دوستم :

آموزش استفاده از براش ( brush )​

» مرحله اول
ابتدا وارد فوتوشاپ شده و يك صفحه خالي جديد بسازيد.
File » New​
در صفحه باز شده ok را بزنيد.
» مرحله دوم
در سمت چپ ، در قسمت نوار ابزار روي Brush Tools كليك راست كنيد و يا از كليد B ( بر روي كيبورد ) استفاده كنيد.
» مرحله سوم
حال روي صفحه جديدي كه ساخته بوديد كليك راست كنيد و سپس در منوي باز شده ، سمت راست بالاي آن روي فلش كليك كنيد .
» مرحله چهارم
در منوي باز شده روي Load Brushes كليك كنيد . سپس براشي را كه دريافت كرده ايد انتخاب كنيد و ok را بزنيد و میتونید به راحتی از براش هاتون اسفاده کنید ...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
عنوان تاپیک از سوال بپرسید به سوالاتتان را در زمینه فتوشاپ مطرح کنید تغییر کرد.

موضوع مهم شد.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام .ماسک فتوشاپ من کار نمی کنه . ممنون میشم کمکم کنید.

سلام دوست عزیز
موضوعی که گفتید کلی بود.
حالا من چند تا سول از شما دارم!
روش صحیح استفاده از ابزار ماسک رو بلد هستید؟
اگر آشنایی داشته باشید و باز هم اجرا نشد ، احتمال دو مورد هست
1- محل ذخیره فایل های اجرایی فتوشاپ روی سیستم شما پر شده
در بعضی مواقع نشانه آن قرمز بون رنگ درایو C هست
راه حل:
درایو C را خلوت تر کنید تا فایل ها حجم کافی برای اجرا داشته باشند
یا
برنامه فتوشاپ را در درایو دیگر نصب کنید که حجم خالی و مناسبی داشته باشد
--------------
2- مورد بعدی اینکه:
احتمال داره وقتی میخواید لایه ماسک را فعال کنید ، لایه جدید ایجاد نمیکنید!
راه حل : ابتدا لایه جدید ایجاد کنید و سپس ابزار ماسک را فعال کنید
---------------
باز هم خدمتتون عرض میکنم که ، مشکلتان را کلی گفتید، و پاسخ های من در شرایط دیگر فرق میکنه
احتمالا ، اگر زمان استفاده از ماسک ، برنامه پیغام خطا میده ، اون خطا رو بگید
موفق باشید
:گل:

شمیم

کاربر ويژه
سلام .ممنونم از توجهت . اما درایو من پر نیست . لایه جدید ایجاد می کنم .رنگ پس زمینه یا همان براش تا ماسک کنم . وقتی لایه جدید ایجاد میکنم . پس زمینه شطرنجی نیست همان ترانسپنل لایه را میگم . سفید است . نمی دانم شاید موقع ایجاد سند تنظیماتم درست نیست .

mohammadshamosi

کاربر ويژه
صبا خانم متاسفانه هنوز متوجه مشکلتون نشدم
اگه منظورتون اینه که سندی که باز میکنید سفید هست و transparent نیست باید همان ابتدا که دارید مشخصات سندی که میخواهید را وارد میکنید در قسمت Background Contents از منویی که باز میشه گزینه transparent را انتخاب کنید.

شمیم

کاربر ويژه
سلام با عرض معذرت اگر براشی را در هرسایتی دانلود کردین ومی خواهید در نرم افزار فتوشاپتون بماند می توانید . از این راه هم از براش استفاده کنید
My Computer / C / program File /Adobe ... /Presets / Brushes
و فایل براش را در قسمت بالا کپی کنید
.

نیکا

متخصص بخش معماری
بازم سوال ببخشید

این سوال منم بود :گل:
گشتم ، نتیجه این شد :

وکتور چیست ؟

وکتور تصویری هستند که آنها را می توانید در طرحی های خود حتی با سایزهای بسیار بزرگ بدون افت کیفیت استفاده بکنید.
از خوبی های بسیار مهم وکتور این هست که در هر پس زمینه و طراحی میتوانید از اون استفاده بکنید.
همه وکتورها به یک فرمت نیستند مثلا ما وکتورهای دیگری هم داریم که برای نرم افزار کورل دراو هست. اما ما تقریبا فقط با وکتورهایی که با فرمت EPS.
هستند سر و کار داریم این فرمت رو به غیر از فتوشاپ در نرم افزار های گرافیکی و … مانند FREEHAND و KOOLMOVES میتوان استفاده کرد نرم افزار فری هند برای کارهای گرافیکی و نرم افزار Koolmoves برای ساخت بنر فلش هست.

طریقه باز کردن فایل ها در نرم افزار های گرافیکی :

از منوی فایل گزینه Open ، سپس پنجره Open File باز می شود فایل مورد نظر خود را انتخاب و بروی گزینه Open کلید نمایید.

طریقه استفاده وکتور در فتوشاپ

استفاده از وکتورها در فتوشاپ بسیار ساده است. کافی هست با ابزاری Rectangular Marquee دور آن وکتور یه کادر بکشید و بعد با ابزار Move آن وکتور رو در درون صفحه طراحی خود بکشید.

منابع: 1 2

parisa

متخصص بخش
سلام
لطفا آموزش کاربا لایه ها درفتو شاپ ویاد بدید اگه تصویری زحمتی نیست که چه بهتر
یا اگه دراین مورد مطلبی درانجمن هست که میتونه به من کمک کنه لینکش وبزارید
خیلی ممنون :گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

mahdip

New member
سلام. میخوام بدونم چطوری میشه چنین تصویری ساخت؟
رنگ کردنش رو تا حدی بلدم ولی سوالم اینه که تو این تصویر، می بینید که یه خورده عکس حالت نقاشی داره! میخوام ببینم اکشنی یا ***** یا پلاگینی هست که این افکت رو به عکس میده؟ با تشکر
imam_khamenei_1_.jpg

بالا