• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال درباره سئو ؟

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام
چند تا سوال :
1- نحوه کار کردن با گوگل پلاس رو بی زحمت بگو …
icon_smile.gif

2- اکانت گوگل پلاس و فیس بوک باید حتما به نام سایت باشه ؟
مثلا ********.com/my-website-Address ؟
یعنی اگر من لینک پست های مهم سایتم رو توی اکانت فیس بوک خودم بذارم بازم توی سئو تاثیرات داره ؟
یا حتما باید برم یک اکانت جدا برای سایتم بسازم ؟
ممنون

amin khan

مدیر انجمن
لازم نیست که هر رو برید و مطالب رو به صورت دستی به شبکه های اجتماعی بریزید پیشنهاد میکنم ابتدا تو سایت http://twitterfeed.com/ ثبت نام کنید و فید (rss) سایتتون رو اونجا ثبت کنید بعد از همون پنل میتونید حساب کاربری سایت ها مورد نظر رو به سایت twitterfeed متصل کنید و با هر بار ارسال پست تو وبلاگ و یا سایت خودتون به صورت اتوماتیک این مطلب تو چندین سایت ارسال میشه.(کار سایت twitterfeed این هست که rss سایت شما رو به شبکه های اجتماعی ارسال میکنه)
خیلی خلاصه گفتم اگه مشکلی بود بگید تا یه آموزش تصویری بزارم
یه پیشنهاد : لینک پروفایل خودتون رو که تو سایت های اجتماعی عضو هستید رو به صورت لوگو بزارید تو صفحه اول سایت که گوگل راحتر تشخیص بده اون صفحه ماله سایت شماست.

gorg nama

متخصص بخش
لازم نیست که هر رو برید و مطالب رو به صورت دستی به شبکه های اجتماعی بریزید پیشنهاد میکنم ابتدا تو سایت http://twitterfeed.com/ ثبت نام کنید و فید (rss) سایتتون رو اونجا ثبت کنید بعد از همون پنل میتونید حساب کاربری سایت ها مورد نظر رو به سایت twitterfeed متصل کنید و با هر بار ارسال پست تو وبلاگ و یا سایت خودتون به صورت اتوماتیک این مطلب تو چندین سایت ارسال میشه.(کار سایت twitterfeed این هست که rss سایت شما رو به شبکه های اجتماعی ارسال میکنه)
خیلی خلاصه گفتم اگه مشکلی بود بگید تا یه آموزش تصویری بزارم
یه پیشنهاد : لینک پروفایل خودتون رو که تو سایت های اجتماعی عضو هستید رو به صورت لوگو بزارید تو صفحه اول سایت که گوگل راحتر تشخیص بده اون صفحه ماله سایت شماست.

امین خان گفته های شما صحیح ولی بهترین کار برای پست گذاشتن تو شبکه اجتماعی این هستش که مطالب رو به طور کاملا خلاصه مقدمه نویسی کنین و در آخر مقدمه مثاله لینک به پست مربوطه بدید. تا هم پیج شما لینکش باشه و ه مبه سایت سر بزنن.

amin khan

مدیر انجمن
این سایتی که گفتم آخر مطلب لینک مطلب سایت شما رو لینک میده ولی اون نکته ای که گفتید درسته و هرگز مطلبی که با صرف فقط و زحمت تهیه میشه خیلی فرق داره با اونی که به صورت اتوماتیک ارسال میشه .
ولی به نظر من لینک تو شبکه های اجتماعی تو ایران اون قدر ارزش نداره که بشینی و وقت بزاری که مطالب سایت رو یک باره دیگه باز نویسی کنی و دوباره ارسال . اگه این وقت رو به ارسال مطلب تو چند سایت یا وبلاگ دیگه کنی بیشتر نتیجه میده

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
در ایران میشه گفت ارزش گوگل پلاس خیلی بیشتر از فیسبوک هستش
هرچند فیسبوک هم خیلی تاثیر داره
چون افرادی که شما رو +1 میکنن توی گوگل پلاس مطالب سایت شما همیشه در صدر جستجو ها برای اون فرد قرار میگیره

gorg nama

متخصص بخش
در ایران میشه گفت ارزش گوگل پلاس خیلی بیشتر از فیسبوک هستش
هرچند فیسبوک هم خیلی تاثیر داره
چون افرادی که شما رو +1 میکنن توی گوگل پلاس مطالب سایت شما همیشه در صدر جستجو ها برای اون فرد قرار میگیره

کاملا با این حرفت مخالفم. درسته که تو جستجو کمک میکنه ولی بیایین ببینیم بازدید یک مطلب تو فیسبوک چقدر هستش و تو گوگل پلاس یک مطلب شاید تو یک ساعت تو گوگل پلاس 5 تا لایک بخوره ولی تو فیسبوک شاید بیشتر از 300 تا لایک بخوره. پس ارزش فیستو ایران بیشتره نه گوگل پلاس گوگل پلاس برای افرادی خوبه که واقعا انگلیسی اینا خوب بلدن و میتونن گوگل پلاسشون رو با گوگل وبمستر و دولوپر تنظیم کنن.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
هیچ دلیلی نمیتونه داشته باشه که یک مطلب در فیسبوک 300 تا لایک بخوره و گوگل پلاس 5 تا
فیسبوک پرطرفدار تر از گوگل پلاس هستش ولی اکثر وب مستر ها گوگل پلاس رو ترجیح میدن به فیس بوک
تو فیسبوک 300 تا دوست هم داشته باشی همیشه تعداد خیلی کمی هستن که وبمسترباشن نسبت به گوگل پلاس
فیسبوک بیشتر تفریحی تره نسبت به گوگل پلاس
هر چند اگه یه مطلب 300 تا لایک بخوره توی فیسبوک ولی روی لینک کلیک نشه هیچ تاثیری برای ورودی گوگل سایت سایت نداره چون فیس بوک و گوگل جدا هستن
اگر 5 نفر لایک کرده باشه یعنی برای 5 نفر مطالب سایت در صدر جدول قرار میگیره و این چیز کمی نیست

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
یعنی کسی جواب یول منو بلد نیست ؟!

تشکر و پسند واسه من جواب نمیشه ها :نیش:

gorg nama

متخصص بخش
هیچ دلیلی نمیتونه داشته باشه که یک مطلب در فیسبوک 300 تا لایک بخوره و گوگل پلاس 5 تا
فیسبوک پرطرفدار تر از گوگل پلاس هستش ولی اکثر وب مستر ها گوگل پلاس رو ترجیح میدن به فیس بوک
تو فیسبوک 300 تا دوست هم داشته باشی همیشه تعداد خیلی کمی هستن که وبمسترباشن نسبت به گوگل پلاس
فیسبوک بیشتر تفریحی تره نسبت به گوگل پلاس
هر چند اگه یه مطلب 300 تا لایک بخوره توی فیسبوک ولی روی لینک کلیک نشه هیچ تاثیری برای ورودی گوگل سایت سایت نداره چون فیس بوک و گوگل جدا هستن
اگر 5 نفر لایک کرده باشه یعنی برای 5 نفر مطالب سایت در صدر جدول قرار میگیره و این چیز کمی نیست

ببین امین جان واسه آنالیز گر تعدا محبوبیت محمه تعداد لایک تو فیسبوک چرتو پرت هم میگی لایک میکنن درضمن شما گوگل پلاسو دوست داری والا 80 درصد ایرانی ها از گوگل پلاس خوششون نمیاد.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
1- نحوه کار کردن با گوگل پلاس رو بی زحمت بگو …
حمید خوب کار خاصی نیست بگی نحوه کار
شما مطالبتو توی گوگل پلاست به اشتراک میذاری و افراد دیگه میتونن از اون طریق به سایتت بیان و اگرم هم نیان و از مطالب خوششون اومد و +1 کردم برای گوگل خیلی تاثیر داره

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
شما گوگل پلاسو دوست داری والا 80 درصد ایرانی ها از گوگل پلاس خوششون نمیاد.
اینو قبول دارم 80 درصد ایرانی ها فیس بوک رو بهتر ازگوگل پلاس میدونن
اما این 80 درصد چه افرادی هستن؟
دقت کنی بیشتر افرادی هستن که برای تفریح و سرگرمی فیسبوک رو انتخاب کردنو
ولی این 20 درصد که گوگل پلاس رو دوست دارین چه افرادی هستن؟
بیشتر وبمستر ها و افرادی که مطالب غیر از تفریحی رو دوست دارن و این نتیجه میشه گرفت که برای کی وبمستر گوگل پلاس چیزی از فیسبوک کم نداره و برتری هم داره

gorg nama

متخصص بخش

اینو قبول دارم 80 درصد ایرانی ها فیس بوک رو بهتر ازگوگل پلاس میدونن
اما این 80 درصد چه افرادی هستن؟
دقت کنی بیشتر افرادی هستن که برای تفریح و سرگرمی فیسبوک رو انتخاب کردنو
ولی این 20 درصد که گوگل پلاس رو دوست دارین چه افرادی هستن؟
بیشتر وبمستر ها و افرادی که مطالب غیر از تفریحی رو دوست دارن و این نتیجه میشه گرفت که برای کی وبمستر گوگل پلاس چیزی از فیسبوک کم نداره و برتری هم داره

امین جان آنالیز گر نمیاد که از فرد مور دنظر بپرسه شما وبمستری یا نه اون میاد میبینه مطلب شما تو گوگلی پلاس از 100 20 تا پلاس گرفته مطلب طرفه دیگه تو فیسبوک از 100 تا 80 تا لایک گرفته خب هرچند که اون 80 نفر همشون دست خالین ولی گوگل اون مطلبی که بیشتر لایک خوردرو قبول دارنه نه اینکه اون مطلبی که وبمستر ها لایک کردن چون گوگل نمیدونه که منو تو وبمستریم اون میاد فقط میبینه آره مطلب شما لایک خورده چه آموزشی باشه چه یه عکس خنده دار.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ببین ما اینجا بحث از سئو میکنیم
سئو یعنی بهینه سازی جستجوی ماشینی
یعنی ما مطالبمون رو برای موتور های جستجو به خصوص گوگل آماده کنیم تا بهتر اونو قبول کنه
اون 80 نفری که لایک کردن در فیسوک مطمئنا تعداد خیلی کمشون به مطالب ما نیاز خواهند داشت.
اون 80 نفر اکثرا افرادی هستن که توی گوگل مینویسن اس ام اس و ... تا آموزش وردپرس!
اما اون 20 نفر معمولا افرادی هستن که به مطالب ما نیاز خواهند داشت و اگر دقت کنی خیلی سخت توی گوگل پلاس یک مطلبت +1 میشه و به همین دلیل ارزشش خیلی بیشتر از 10 لایک فیسبوک هست
شما حرف از محبوبیت در شبکه های اجتماعی میزنید
ما حرف از سئو

gorg nama

متخصص بخش
ببین ما اینجا بحث از سئو میکنیم
سئو یعنی بهینه سازی جستجوی ماشینی
یعنی ما مطالبمون رو برای موتور های جستجو به خصوص گوگل آماده کنیم تا بهتر اونو قبول کنه
اون 80 نفری که لایک کردن در فیسوک مطمئنا تعداد خیلی کمشون به مطالب ما نیاز خواهند داشت.
اون 80 نفر اکثرا افرادی هستن که توی گوگل مینویسن اس ام اس و ... تا آموزش وردپرس!
اما اون 20 نفر معمولا افرادی هستن که به مطالب ما نیاز خواهند داشت و اگر دقت کنی خیلی سخت توی گوگل پلاس یک مطلبت +1 میشه و به همین دلیل ارزشش خیلی بیشتر از 10 لایک فیسبوک هست
شما حرف از محبوبیت در شبکه های اجتماعی میزنید
ما حرف از سئو

ببین امین جان دیگه ادامه نده من همینجا فهمیدم که شما سئو کار نیستی . من به حد کافی دوره دیدم و تو کل دوره ها هم ده بار موتور جستجوگر گفته شده باشه میلیون ها بار بازدید کننده گفته شده الان شمایی که داری سایتو برای موترو های جستجوگر درست میکنی مطمئن باش سایتت تا یه حدی میره بالا بعد از اون دیگه فرتی میخوابه
ولی کسی که سایت رو برای بازدید کننده بسازه شاید دیر بیا دبالا ولی میاد.

پس لطفا همینجا تمومش کنین ، چون واقعا سئو کار نستین.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ببین امین جان دیگه ادامه نده من همینجا فهمیدم که شما سئو کار نیستی . من به حد کافی دوره دیدم و تو کل دوره ها هم ده بار موتور جستجوگر گفته شده باشه میلیون ها بار بازدید کننده گفته شده الان شمایی که داری سایتو برای موترو های جستجوگر درست میکنی مطمئن باش سایتت تا یه حدی میره بالا بعد از اون دیگه فرتی میخوابه
ولی کسی که سایت رو برای بازدید کننده بسازه شاید دیر بیا دبالا ولی میاد.

پس لطفا همینجا تمومش کنین ، چون واقعا سئو کار نستین.
ممنون مهدی جان نظر لطفته
من هیچ وقت ادعا نکردم سئوکارم و سئو چیزی نیست بگی بلدم کلشو.
شاید بگی تو خدمات سایتت نوشتی سئوسازی و اون روز تو یاهو به خودت گفتم من روی مسائل کلی سئو کار میکنم برای مشتری و پولی هم برای ابن بابت نمیگیرم تا این که در سئوسازی حرفه ای شم.
در کل این تاپیک مودبانه حرف زدم و فکر کنم نیازی نبود با این لحن و طرز صحبت کنی دوست من و دوستان میتونن خودشون قضاوت کنن
سئو کار هستم یا نیستم هم فکر کنم به خودم مربوط باشه و نیاز ندارم افراد دیگه درمورد من بیان نظر بدن
سئو کاری در عمله در حرف نیست
خیلی حرفا برای گفتن دارم ولی حیف اینجا جاش نیست و اینبار هم به خاطر آقا علی صبر میکنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
ببین امین جان واسه آنالیز گر تعدا محبوبیت محمه تعداد لایک تو فیسبوک چرتو پرت هم میگی لایک میکنن درضمن شما گوگل پلاسو دوست داری والا 80 درصد ایرانی ها از گوگل پلاس خوششون نمیاد.

مهدی جان لطفا نوع سخن گفتن خودتون رو درست کنید.

و به کسی توهین نکنید.

با تشکر

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ببخشید یه اسپم بدم؟؟اجازه؟/

احمد آقا منظور گرگ نما فرد خاصی نبود..مدل حرف زدنشون مثل منه!!!:نیش: منظورشون این بود کسی چرت و پرت هم بگه لایکو میزنن....سوء تفاهم نشه...:خنده2:

Mahdi Askari

مدير فنی
مهدی جان بحثی تا جایی جدی شده که کوچکترین سوءتفاهمی که پیش بیاد همه به خودشون میگیرن
:گل:

بالا