• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال درباره نحوه بررسی ترافیک در ورودی خیابان اصلی

saber 55

کاربر ويژه
سلام-برخی خیابان های فرعی یک راه ورودی به خیابان اصلی با جدول درست کرده اند که خودرو با شیب زیاد وارد خیابان اصلی میشود.
پس هنگام ورود به اصلی باید سر را به چپ برگردانیم تا خیابان دیده شود.در این مواقع بدلیل سرعت بالا و ترافیک خودروهای خیابان اصلی مجبورید دائم بغل را چک کنید وچون سر ماشین کج شده در آینه بغل چپ نقطه کور دارید و باید سر به چپ برگردانید.پس حواس از جلو پرت میشود.من در این موقعیت ابتدا سر را به چپ بر میگردانم و نگاه میکنم و بقیه مسیر سر را به سمت شیشه جلو خم کرده و از گوشه بالای سمت چپ آینه بغل نگاه میکنم.
سوال:این روش نگاه آینه (دیدن نقاط کور در گوشه بالا چپ آینه)ایراد دارد؟ا

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام-برخی خیابان های فرعی یک راه ورودی به خیابان اصلی با جدول درست کرده اند که خودرو با شیب زیاد وارد خیابان اصلی میشود.
پس هنگام ورود به اصلی باید سر را به چپ برگردانیم تا خیابان دیده شود.در این مواقع بدلیل سرعت بالا و ترافیک خودروهای خیابان اصلی مجبورید دائم بغل را چک کنید وچون سر ماشین کج شده در آینه بغل چپ نقطه کور دارید و باید سر به چپ برگردانید.پس حواس از جلو پرت میشود.من در این موقعیت ابتدا سر را به چپ بر میگردانم و نگاه میکنم و بقیه مسیر سر را به سمت شیشه جلو خم کرده و از گوشه بالای سمت چپ آینه بغل نگاه میکنم.
سوال:این روش نگاه آینه (دیدن نقاط کور در گوشه بالا چپ آینه)ایراد دارد؟ا

دوست عزیز در اینگونه خیابانها تابلوی ایست قرار دادرد و نمی توان با سرعت وارد خیابان اصلی شد.وقتی ایست کامل کردی با احتیاط وارد خیابان اصلی می شوی.
(ببخشید دیر شد 3 روز نت بخاطر کابل برگردان قطع بود.)

بالا