• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال : درمورد ویبولتین

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
من هاستم نیمه وارزه
حالا می خواستم ویبولتین نصب کنم ولی همونطور می دونید اگر شکایتی از سایت بشه باید کل ویبولتین رو حذف کنیم
حالا سوالا:
1-مای بی بی به ویبولتین تبدیل میشه ولی آیا ویبولتین به مای بی بی تبدیل میشه؟
2-آیا فرد خاصی میاد ببینه که ویبولتین نال شده هست و یا این که ربات ها هستن تشخیص میدن؟
3-در چه صورتی تشخیص داده میشه که اسکریپت نال شده بر روی هاست نیمه وارزه؟منظورم اینه که باید اشتباه خاصی انجام بدی تا بفهمن که کار غیر قانونی کردی؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
1-مای بی بی به ویبولتین تبدیل میشه ولی آیا ویبولتین به مای بی بی تبدیل میشه؟
بله مای بی بی رو راحت میتونید به ویبولتین تبدیل کنید ولی تبدیل ویبولتین به مای بی بی سخت هست، اسکریپتی که برای این کار موجود هست هم درست کار نمیکنه و من این رو چند ماه پیش که تست میکردم نتونستم نتیجه ی مثبتی بگیرم. مشکلی که هست این هست که بعد از تبدیل ویبولتین به مای بی بی حروف فارسی به صورت ناخوانا در میاند و با تبدیل حروف فارسی مشکل داره. و این مورد برای خود مای بی بی گزارش شده و هنوز روشی برای حل موضوع ارائه نشده.

2-آیا فرد خاصی میاد ببینه که ویبولتین نال شده هست و یا این که ربات ها هستن تشخیص میدن؟
نه اگر از ورژن های نال شده ی گروه های معتبر مثل گروه dgt استفاده کنید خود اسکریپت امن خواهد بود و بله این مسئولین این کار هستند که میان و انجمن شمارو شناسایی میکنند برای چک کردن اینکه شما لایسنس دارید و یا نه که البته این امر بستگی به شانس داره و ممکن هست شما چندین سال از ورژن نال شده vb استفاده کنید و شناسایی نشید.

3-در چه صورتی تشخیص داده میشه که اسکریپت نال شده بر روی هاست نیمه وارزه؟منظورم اینه که باید اشتباه خاصی انجام بدی تا بفهمن که کار غیر قانونی کردی؟
از طریق این راه ها میتونند شمارو شناسایی کنند:
1- گزارش کاربران به شرکت ویبولتین.
2- استفاده از ورژن های نال شده غیر اصولی و ضعیف.
3- خود سرور شما در صورت استفاده از سرور های غیر وارز.
4- شناسایی سایت شما توسط افرادی از خود ویبولتین که کارشون شناسایی چنین مواردی است.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
به نظر شما من این ریسکو انجام بدم؟
مای بی بی رو به وی بی تبدیل کنم؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امین جان شخصاً چون با هردو انجمن ساز مذکور کار کردم خب مسلم میدونم که این دو سیستم انجمن ساز با هم دیگه از لحاظ امکانات قابل مقایسه نیستند و انجمن ساز vb رو از لحاظ امکانات پیشرفته تر میدونم و اینطور هم هست.
در ایران هم شاید بشه گفت 95 درصد انجمن هایی که با استفاده از انجمن ساز ویبولتین راه اندازی میشند فاقد لایسنس هستند و اکثراً از نال شده استفاده میکنند.
اما این تصمیمگیری به انتخاب خود شما باید باشه که بخواید این کار رو بکنید و عواقب احتمالی اون رو قبول کنید و یا نه.
اطلاعاتی که من میتونم جهت راهنمایی به شما بدم این هست که شما به جهت اینکه از دامین ملی استفاده میکنید برخلاف دامین دات کام و ... در صورت شناسایی انجمن شما نمیتونند از فعالیت دامنه ی شما جلوگیری کنند چون ایران از قوانین کپی رایت جهانی پیروی نمیکنه. با توجه به اینکه هاست شما هم نیمه وارز هست پس در صورت شناسایی و ارائه ی شکایت توسط شرکت سازنده به دیتا سنتر باز هم محتویات هاست شما به یک باره و بدون اطلاع پاک نخواهد شد بلکه به شما فرصت حداقل یک هفته ای داده خواهد شد برای خرید لایسنس از شرکت و یا انتقال سایت خود بر روی دیتاسنتر های دیگر. که در این صورت شما اگر سایتتون رو بر روی سرور هایی از کشور هلند منتقل کنید در هیچ گونه از شرایط، حتی در صورت شکایت مجدد شرکت سازنده، سایت شما دچار مشکلی نخواهد شد و جلوی فعالیت اون گرفته نخواهد شد چون سرور های کشور هلند تمام وارز هستند و شما میتونید به راحتی به فعالیتتون بر روی این سرورها ادامه بدید.
با این توضیحات بازهم تصمیم گیری در این رابطه با خود شما هست اما اگر هر سوالی بود من در خدمتم.

بالا