• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال درمورد گوشی ‏htc wildfire

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با دو مدل ‏htc کار کردم، گوشی بی کیفیتی نیست.
ولی مدلی که فرمودید رو متأسفانه تجربه نداشتم.

Mans0ur

New member
با سلام
اگه کسی گوشی ‏htc wildfire‏ رو داشته لطفا نظرشو بگه
بحرمش یا نه؟

گوشی ها htc در کل کیفیت خوبی دارن. ولی در ارتباط با این مدلی که فرمودید این روزها قیمتش بیشتر از اون حدی هست که باید باشه. در واقع منظورم اینه که با توجه به دوربین با کیفیتش و بدنه فلزی که داره قیمتش خیلی خیلی بیشتر از گوشی های مشابه خودشه.

در صورتی که اگه شما تو سامسونگ دنبال یه گوشی با همچین مشخصاتی باشید و حتی با سی پی یو بالاتر و قدرت پردازش بیشتر با قیمت مناسب تری میتونید گوشی بخرید.

اگر هزینه واستون مهم نیست یه مدل بالاتر اچ تی سی رو بخرید. اگه نه من پیشنهاد میکنم سامسونگ گالاگسی GT-S6102 رو بخرید. سی پی یو 800 داره در صورتی که HTC WILDFIRE سی پی یو 600 داره. این گوشی سامسونگ دو سیمکارته هست. فقط دوربینش کیفیت کمتری داره از اچ تی سی . قیمت سامسونگ هم تقریبا 100 تا 150 هزار تومن کمتره از اچ تی سی. من خودم با هر دوش کار کردم. بازی های بیشتری هم میشه با سامسونگ انجام داد :نیش:

ولی خب اگه دنبال برند برتری هستید اچ تی سی رو بخرید. تا زمانی که بخواید تماس بگیرید و اس ام اس بدید و عکس بگیرید و کارهای معمولی باهاش انجام بدید کارتونو راه میندازه. ولی وای به حال روزی که قاطی کنه. :نیش: آدمو سکته میده .

گوشی ها htc در کل کیفیت خوبی دارن. ولی در ارتباط با این مدلی که فرمودید این روزها قیمتش بیشتر از اون حدی هست که باید باشه. در واقع منظورم اینه که با توجه به دوربین با کیفیتش و بدنه فلزی که داره قیمتش خیلی خیلی بیشتر از گوشی های مشابه خودشه.

در صورتی که اگه شما تو سامسونگ دنبال یه گوشی با همچین مشخصاتی باشید و حتی با سی پی یو بالاتر و قدرت پردازش بیشتر با قیمت مناسب تری میتونید گوشی بخرید.

اگر هزینه واستون مهم نیست یه مدل بالاتر اچ تی سی رو بخرید. اگه نه من پیشنهاد میکنم سامسونگ گالاگسی GT-S6102 رو بخرید. سی پی یو 800 داره در صورتی که HTC WILDFIRE سی پی یو 600 داره. این گوشی سامسونگ دو سیمکارته هست. فقط دوربینش کیفیت کمتری داره از اچ تی سی . قیمت سامسونگ هم تقریبا 100 تا 150 هزار تومن کمتره از اچ تی سی. من خودم با هر دوش کار کردم. بازی های بیشتری هم میشه با سامسونگ انجام داد

ولی خب اگه دنبال برند برتری هستید اچ تی سی رو بخرید. تا زمانی که بخواید تماس بگیرید و اس ام اس بدید و عکس بگیرید و کارهای معمولی باهاش انجام بدید کارتونو راه میندازه. ولی وای به حال روزی که قاطی کنه. آدمو سکته میده .

چقدرخوبه که درموردهمه چیزاطلاع داری:گل:هزاران افرین مهندس

باسلام/میخواستم بدونم کسی درموردگوشیهایی که اخیراواردایران شده وقیمتش 600ملیون تومانه:تعجب2:خبرداره/چه چیزی داره که انقدرگرونه:سوت:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
ورود این نوع کالاهای لوکس معمولا به صورت سفارشی، از طریق هوایی و مسافری به کشور صورت می‌گیرد. این گوشی‌ها که امکاناتي خاص شامل سخت افزاری و نرم‌افزاری نظیر دوربین عکاسی و فیلمبرداری، حافظه بالا، سیستم عامل و غیره نیستند تنها به دلیل امتیازاتی همچون دست ساز بودن، داشتن برند معروف، برخورداری از بدنه طلا و تیتانیوم، پوشش الماسی و از همه مهتر تک بودن آن ها طرفداران خاصی را در سراسر جهان و همچنین ایران پیدا کرده‌اند.

بالا