• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال در مورد ورژن نرم افزار های Adobe

omid_r

New member
با سلام
من میخوام با نرم افزار Adobe Premiere کار کنم ...
تا الآن با نسخه Adobe Premiere Pro 1.5 کار میکردم و الآن هم همین نسخه رو دارم ...
چند روز پیش میخواستم ببینم اگر ورژن جدیدتر و بهتری داره ،اون رو دانلود و استفاده کنم ؛ولی با ورژن های مختلفی از اون رو به رو شدم!
مثلاً Adobe Premiere Pro 2.0 یا Adobe Premiere Pro CS6 یا حتی Adobe Premiere Pro CC 7.2.1 Final ...
1- کدوم یکی از این ورژن ها بهتر و کاملتره ؟!
2- در حالت کلی هم بفرمایید که سری نرم افزار های Adobe که با نام های مختلفی ارائه میشوند بر چه اساسی هستند ؟!
(مثلاً برای فتوشاپ ورژن هایی نظیرAdobe photoshop CC 14.0 یا Adobe photoshop CS 6)
میدونم که نسخه های ME این شرکت به عنوان نرم افزار بین المللی هست و امکان تایپ فارسی داره ولی از اونجا که همه دوستان هم میدونند در نسخه های CS6 به بعد فکر کنم دیگه ME منتظر نشه و در همون نسخه های معمولی این شرکت امکان تایپ فارسی و دیگر امکانات نسخه ME وجود دارد ...
ولی به عنوان مثال نسخه های CS با CC و حتی Pro چه تفاوت هایی دارند و کدام یک بهتر هستند ؟! همچنین Final
(که فکر کنم نسخه Final هر ورژن ،آخرین نسخه همان نرم افزار و احتمالاً بدون مشکل ترین ،بهترین و کامل ترین نسخه باشه ...)

پیشاپیش از راهنمایی و توضیحات شما متشکّرم ... :گل:

بالا