• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوغات کرمان !(سوغات خوردنی ها)

کلمپه، قاووت، فالوده کرمانی، قالی کرمانی، پته، ادویه جات، گردو، زیره، حنا، پسته، ظروف مسی، چنگمال، کماچ سهن ،گلیم،معرق و منبت چوب ،تذهیب و مینیاتور،ایینه دوزی،لباس های محلی وشریکی پیچ

[h=3]غذاهای محلی
کرمان همانند ساير شهرهای ايران، از انواع غذاهای سنتی و خوش طعم برخوردار است كه برخی از آن‌ها در مناسبت‌های ويژه و تعداد بسياری نيز به شكل عادی در طی سال تهيه می‌شود. حلیم بادمجان معروف ترین و مهم ترین غذای استان کرمان است.

انواع آش چون:

آش آماج، آش شلغم، آش شولی، آش جو (به طريقه كرمانی)، آش مخلوط، آش كدو، توكی، گندم شيری، كاكل كنف شادانه، قاتق تخمه، قاتق، زير جوش، كشک گردو، كشک يونجه، سردوش، اشكنه، كشک كدو، ماست، كشک سيب، گورماست، آب بنه يا سيراب بنه، كله جوش، بزقورمه، كشک و بادمجان، حليم بادمجان، نان پز، كاچی، كماچ سهن، قاتق شير، برشتو،نان پر، نان چرب و شيرين و چنگ مال از جمله غذاهای محلی کرمان است.

کماج سهن

کلمپهٔ گردویی کرمان

پاسخ : سوغات کرمان استان کرمان !(سوغات خوردنی ها)

کلمپهٔ گردویی کرمان

دوستان توصیه میکنم حتمن این شیرینی خرمایی رو امتحان کنید خیلی خوشمزه هست من امتحان کردم به شما پیشنهاد میدم امتحان کنید.:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ووووای من عاشق کلمپه ام.:8: توی تهران خودمونم به وفور یافت میشه. :شاد:
چه تاپیک عالی ای ایجاد کردی ساراجان. :دست: ممنونیم:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

اصلی ترین ماده ای که درون محتویات کلمپه استفاده میشه خرما هست، که به همین جهت من اصلاً میونه خوبی ندارم با مزه اش...
یک سوغاتی خاص دیگه هم مخصوص استان کرمان هست به اسم قوتو (GHOVVATOO) . به صورت پودر. فکر کنم در سه نوع یا طعم و شاید هم بیشتر باشه که من ندیدم و تست نکردم.
از سوغاتی های استان کرمان من رابطه ی بهتری با این سوغاتی دارم. :13: برای هرکدام از دوستانم که این سوغاتی رو آوردم با تعجب بهش نگاه کردند! و طریقه ی خوردنش رو پرسیدند ازم! :خنده2:

بالا