• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سونی: The Last Guardian هنوز آماده نمایش نیست

Mahdi Askari

مدير فنی
سونی بار دیگر اعلام کرد که بازی The Last Guardian هنوز آماده نمایش نیست و به موقعش در مورد این بازی صحبت خواهد کرد.

news_tgs_the_last_guardian_images-9960.jpg

دیگر وقت آن رسیده که تیم توسعه بازی خبر هایی ارزشمند در مورد این بازی منتشر کند. خبر هایی نظیر تغییر پلتفرم دادن این بازی از PS3 به PS4 و یا نمایش این بازی در ملع عام. حداقل سونی هر از چندگاه یکباری در مورد این بازی صحبت هایی می کند حتی اگر صحبت هایش تکراری باشد. مطمئنا آنها از اینکه در هر کنفرانس گیمینگ ازشان در مورد این بازی سوال پرسیده شود خسته شده اند ولی خب مردم هم حق دارند که از این بازی خبردار شوند نه؟
در مصاحبه سایت Eurogamer در نمایشگاه گیمزکام، رئیس استودیو های جهانی سونی، آقای Shuhei Yoshida اعلام کرد که انتظار نمایش این بازی در نمایشگاه Tokyo Game Show در ماه سپتامبر را نداشته باشند. این بازی هر وقت که سونی آماده باشد و وقتش را مناسب بداند نمایش داده خواهد شد.
ایشان در ادامه گفتند: "من نمی توانم هیچ تاریخی را تایید کنم چون ما منتظر زمانی هستیم که این بازی همان چیزی باشد که انتظار داریم. ما یک چارچوب زمانی را در ذهنمان داریم و تیم توسعه هم پیشرفت های تحسین برانگیزی داشته است ولی هنوز به آن نقطه مورد نظر نرسیده ایم. خرده مشکلات فنی PS3 باعث بروز این مشکلات شد. ولی از آنجایی که قبل از آن همه چیز خیلی خوب پیش میرفت باعث شده بود که تاریخ 2011 را برای عرضه این بازی مشخص کنیم."
او ادامه داد: " این (اعلام تاریخ عرضه بازی) یک حرکت اشتباه بود. ولی از یک نگاه میشد آن را ممکن دانست. باید این را بگویم که بازی به طور کلی از نو طراحی شده است. من خودم بالشخصه همه این پیشرفت ها را از نزدیک دیده ام."
حداقل طبق گفته های سونی حداقل یک چارچوب زمانی برای عرضه این بازی وجود دارد.

بالا