• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ تمرهندی و گوجه‌فرنگی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده


1372652193_272_34864bffdf.jpg


مواد لازم برای 4 نفر:


سیر: 2 حبه، ریز خرد شود

ریشه زنجبیل: به اندازه یک بند انگشت؛‌ خرد شود

فلفل سبز تند: 2 عدد،‌ خرد شود

زیره: یک قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

گشنیز: یک دسته کوچک، برگ‌ها و ساقه‌های آن جدا شود
عدس قرمز: 50 گرم

گوجه‌فرنگی خرد شده:‌ 800 گرم

آب سبزی‌جات: 500 میلی‌لیتر

خمیر تمرهندی بدون هسته: یک قاشق سوپ‌اخوری

ماست ساده: 4 قاشق سوپ‌خوری

روغن: یک قاشق سوپ‌خوری


طرز تهیه:

• یک قاشق سوپ‌خوری روغن را درون قابلمه‌ای گرم کرده، سیر، زنجبیل و فلفل را در آن کمی تفت دهید.
• ادویه‌ها را به ظرف اضافه کرده، چند دقیقه حرارت دهید.
• ساقه‌های گشنیز، عدس، گوجه‌فرنگی و آب سبزی‌جات را به ظرف اضافه کنید.
• پس از این که مخلوط کمی جوش آمد خمیر تمرهندی را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا حدی که عدس‌ها نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و پس از این که سوپ کمی خنک شد آن را به صورت پوره درآورید.
• برگ‌های گشنیز را خرد کرده و با ماست مخلوط کرده و آن را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.
 
بالا