B a R a N
مدير ارشد تالار
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم
• 255 گرم تورتیلینی پنیر
• 400 گرم آب مرغ
• 280 گرم سس آلفردو
• دو پیمانه گوجه فرنگی خشک و چرب
• دو پیمانه سینه مرغ پخته و ریز شده
• 70 گرم اسفناج کوچک
• پنیر پارمسان
طرز تهیه
1. در یک قابلمه، تورتیلینی را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. در همان قابلمه، آب مرغ و سس آلفردو را با هم مخلوط کنید. مرغ و گوجه فرنگی خشک را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیم جوش باقی بماند.
3. توتلینی پخته شده و اسفناج را اضافه کنید. 1 تا دو دقیقه بپزید تا تورتیلینی گرم شود و اسفناج آب بیندازد. در صورت تمایل، روی آن پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 286
• چربی: 15 گرم
• کلسترول: 77 میلیگرم
• کربوهیدرات: 21 گرم
• فیبر: 1 گرم
• سدیم: 1094 میلیگرم
• پتاسیم: 274 میلیگرم
• کلسیم: 172 میلیگرم
• آهن: 2 میلیگرم