پانته آ
متخصص بخش
دوستان گلم این هم سوپ جو با سس سفید که خیلی مناسب افطار هست .البته می دونم همه تون در پخت آن استادید ولی من با این مواد درست می کنم .
مرغ ،300گرم هویج ،یک لیوان جوپرک شده ودو عدد پیاز ویک حبه سیر ودر آخر سس سقید شامل سه لیوان شیر وسه قاشق غذا خوری آرد و30 گرم کره .من ای سوپ را با یک قاشق غذا خوری خامه تزیین کردم .مطمئنم از امتحان آن پشیمان نمی شید .
مواد لازم :برای ۶ نفر
مرغ :یک سینه و تعدادی بال وگردن مرغ
پیاز :دوعد متوسط
سیر :دوحبه
هویج :دوعدد
جو پرک شده :یک لیوان
شیر :سه لیوان
آرد :سه قاشق غذا خوری
کره :۳۰ گرم
زردچوبه :یک قاشق چایخوری سر پر
فلفل سفید :یک دوم قاشق چای خوری (می توانید از فلفل قرمز هم استفاده کنید
نمک :به میزان لازم
خامه برای تزیین :یک قاشق غذا خوری
جعفری تازه خورد شده :یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را می گذاریم با آب حدود ۵-۶ لیوان ،یک عدد پیاز وسیر وبرگ بو ویک قاشق چای خوری سر پر زردچوبه وکمی فلفل سفید وبه میزان لازم نمک حدود سه ربع بپزه .
بعد از آن مرغ را از قابلمه خارج می کنیم وآب آن را از صافی رد می کنیم به طوریکه پیاز وسیر پخته شده را هم با پشت قاشق له می کنیم تا از صافی رد بشه وبعد مجددا آب صاف شده را روی حرارت می گذاریم وجوپرک شده وهویج رنده شده ویک عدد پیاز ریز خورد شده را هم اضافه می کنیم وحدود یک ساعت می گذاریم خوب بپزه .
گوشت سینه را ریش ریش می کنیم ووقتی به قابلمه اضافه می کنیم ومی گذاریم نیم ساعت دیگه مواد بجوشه .
در این فاصله سس سفید را آماده می کنیم .شیر سرد را با آرد مخلوط می کنیم تا خوب آرد در شیر حل بشه و بعد روی حرارت ملایم می گذاریم ومرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ شود وبعد کره را هم در آخر اضافه می کنیم تا به خوردسس برود .
سس را به سوپ اضافه می کنیم ومرتب به هم می زنیم .
هم زدن را ادامه می دهیم تا غلظت آن شبیه ماست شل شود .در این مرحله نمک سوپ را هم اندازه می کنیم .در صورت تمایل جعفری را هم در آخر اضافه میکنیم .در این مرحله سوپ حاضره .
من برای تزیین یک قاشق خامه را در پاکت فریزر ریختم وگوشه پاکت را یک سوراخ ریز ایجاد کردم ودایره های متحد المرکز روی سوپ رسم کرده وسپس با نوک چاقو (مثل تزیین کیک مکزیکی) به صورت رفت وبرگشت خطوطی را در جهت شعاع دایره ایجاد کردم .
این سوپ با آبلیموی تازه هم خیلی خوشمزه می شه .البته موقع افطار شاید خیلی به ترشی تمایل نداشته باشید .
مرغ ،300گرم هویج ،یک لیوان جوپرک شده ودو عدد پیاز ویک حبه سیر ودر آخر سس سقید شامل سه لیوان شیر وسه قاشق غذا خوری آرد و30 گرم کره .من ای سوپ را با یک قاشق غذا خوری خامه تزیین کردم .مطمئنم از امتحان آن پشیمان نمی شید .

مواد لازم :برای ۶ نفر
مرغ :یک سینه و تعدادی بال وگردن مرغ
پیاز :دوعد متوسط
سیر :دوحبه
هویج :دوعدد
جو پرک شده :یک لیوان
شیر :سه لیوان
آرد :سه قاشق غذا خوری
کره :۳۰ گرم
زردچوبه :یک قاشق چایخوری سر پر
فلفل سفید :یک دوم قاشق چای خوری (می توانید از فلفل قرمز هم استفاده کنید
نمک :به میزان لازم
خامه برای تزیین :یک قاشق غذا خوری
جعفری تازه خورد شده :یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را می گذاریم با آب حدود ۵-۶ لیوان ،یک عدد پیاز وسیر وبرگ بو ویک قاشق چای خوری سر پر زردچوبه وکمی فلفل سفید وبه میزان لازم نمک حدود سه ربع بپزه .

بعد از آن مرغ را از قابلمه خارج می کنیم وآب آن را از صافی رد می کنیم به طوریکه پیاز وسیر پخته شده را هم با پشت قاشق له می کنیم تا از صافی رد بشه وبعد مجددا آب صاف شده را روی حرارت می گذاریم وجوپرک شده وهویج رنده شده ویک عدد پیاز ریز خورد شده را هم اضافه می کنیم وحدود یک ساعت می گذاریم خوب بپزه .

گوشت سینه را ریش ریش می کنیم ووقتی به قابلمه اضافه می کنیم ومی گذاریم نیم ساعت دیگه مواد بجوشه .

در این فاصله سس سفید را آماده می کنیم .شیر سرد را با آرد مخلوط می کنیم تا خوب آرد در شیر حل بشه و بعد روی حرارت ملایم می گذاریم ومرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ شود وبعد کره را هم در آخر اضافه می کنیم تا به خوردسس برود .

سس را به سوپ اضافه می کنیم ومرتب به هم می زنیم .

هم زدن را ادامه می دهیم تا غلظت آن شبیه ماست شل شود .در این مرحله نمک سوپ را هم اندازه می کنیم .در صورت تمایل جعفری را هم در آخر اضافه میکنیم .در این مرحله سوپ حاضره .

من برای تزیین یک قاشق خامه را در پاکت فریزر ریختم وگوشه پاکت را یک سوراخ ریز ایجاد کردم ودایره های متحد المرکز روی سوپ رسم کرده وسپس با نوک چاقو (مثل تزیین کیک مکزیکی) به صورت رفت وبرگشت خطوطی را در جهت شعاع دایره ایجاد کردم .
این سوپ با آبلیموی تازه هم خیلی خوشمزه می شه .البته موقع افطار شاید خیلی به ترشی تمایل نداشته باشید .