مواد لازم:
جو پرک 1پیمانه و نیم
شیر 1 پیمانه
خامه یا کره 100 تا 200 گرم
گوشت مرغ یا گوساله پخته ا پیمانه ریش ریش شده
قارچ یک بسته کوچک (خرد کنید)
نمک مقداری
هویچ در صورت تمایل مقداری رنده شده یا نگینی خرد شده
جعفري مقداري
طرز تهیه:
جو پرک را با در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بزارید تا لعاب بیفتد، ولی درهمین حین آن را هم بزنید تا ته نگیرد. گوشت را در این فاصله اضافه کنید. 20دقیقه قبل ازبرداشتن آن قارچ را بریزید. و در آخر هم شیر و خامه و جعفرى را اضافه کنید، و زود ازروی حرارت بردارید چون شیر و خامه نباید بجوشد.
جو پرک 1پیمانه و نیم
شیر 1 پیمانه
خامه یا کره 100 تا 200 گرم
گوشت مرغ یا گوساله پخته ا پیمانه ریش ریش شده
قارچ یک بسته کوچک (خرد کنید)
نمک مقداری
هویچ در صورت تمایل مقداری رنده شده یا نگینی خرد شده
جعفري مقداري
طرز تهیه:
جو پرک را با در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بزارید تا لعاب بیفتد، ولی درهمین حین آن را هم بزنید تا ته نگیرد. گوشت را در این فاصله اضافه کنید. 20دقیقه قبل ازبرداشتن آن قارچ را بریزید. و در آخر هم شیر و خامه و جعفرى را اضافه کنید، و زود ازروی حرارت بردارید چون شیر و خامه نباید بجوشد.