• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ شیر

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:
جو پرک 1پیمانه و نیم
شیر 1 پیمانه
خامه یا کره 100 تا 200 گرم
گوشت مرغ یا گوساله پخته ا پیمانه ریش ریش شده
قارچ یک بسته کوچک (خرد کنید)
نمک مقداری
هویچ در صورت تمایل مقداری رنده شده یا نگینی خرد شده
جعفري مقداري

طرز تهیه:
جو پرک را با در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بزارید تا لعاب بیفتد، ولی درهمین حین آن را هم بزنید تا ته نگیرد. گوشت را در این فاصله اضافه کنید. 20دقیقه قبل ازبرداشتن آن قارچ را بریزید. و در آخر هم شیر و خامه و جعفرى را اضافه کنید، و زود ازروی حرارت بردارید چون شیر و خامه نباید بجوشد.
 

پانته آ

متخصص بخش
جو : 100 - 200 گرم که با آب ولرم خیسوندم
هویج : 300 گرم
سیب زمینی : 1 عدد کوچولو
رب و نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
آب مرغ : به میزان دلخواه
پیاز : 1 عدد متوسط
اول پیاز داغ میکنیم بعد جوپرکنده که خیسوندیم به پیاز داغ اضافه کرده سپس زردچوبه و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی و اضافه میکنیم یه خورده تفت میدیم بعد 3/4 لیوان آب مرغ می ریزیم و سپس هویج رنده شده و سیب زمینی رو اضافه کرده در آخر کار آبلیمو و زرشک و اضافه میکنیم و بعدشم نوش جون میکنیم

 
بالا