• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ فو بوقلمون

B a R a N

مدير ارشد تالار

سوپ فو بوقلمون


Pho نوعی سوپ نودل ویتنامی است.

• تعداد: دو نفر

240696_518.jpg


مواد لازم

ادویه سوپ:

• دو قاشق غذاخوری تخم گشنیز
• 4 حبه سیر تازه
• 4 عدد رازیانه ستاره ای
• یک چوب دارچین

فو

• یک لیتر آب بوقلمون
• یک دسته پیازچه خرد شده
• یک عدد زنجبیل (7.5 سانتی‌متر)
• یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری سس ماهی
• 1 تا دو پیمانه کلم برگ خرد شده
• 230 گرم سینه بوقلمون ریش‌ریش شده
• 60 گرم نودل
• 1 تا 2 قاشق غذاخوری گشنیز خردشده
• یک تا دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• نصف یک عدد لیموترش
• سس چیلی برای طعم‌دار کردن

طرز تهیه


1. برای بودادن ادویه، تابه چدنی را روی حرارت ملایم گرم کنید. تخم گشنیز، سیر، دارچین و رازیانه را اضافه کنید و حدود 3 تا 47 دقیقه تفت دهید. آنها را فورا داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید.

2. در یک قابلمه بزرگ، مخلوط ادویه بوداده، آب بوقلمون، یک دسته پیازچه خرد شده، زنجبیل، یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای و سس ماهی را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشند.

3. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 20 دقیقه نیم‌جوش باقی بماند.

4. غذا را مزه کنید و در صورت نیاز، سس ماهی یا شکر اضافه کنید. مایه را آبکش کنید و مواد جامد را کنار بگذارید. آب تصفیه شده را دوباره در قابلمه بریزید. کلم را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا کلم ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

5. در این مرحله گوشت بوقلمون را به همراه نودل ها اضافه کنید. اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت قل بزند تا نودل ها نرم شوند. سپس آنها را داخل کاسه بریزید.

6. آب لیموترش تازه روی سوپ بچکانید و سرو کنید.
 
بالا