• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ قارچ روسی

پانته آ

متخصص بخش
%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%8A.jpg

یک سوپ خوشمزه و مخصوص به سبک روسی…

کره
5 قاشق غذاخوری
(500 کالری)

تره فرنگی خرد شده
1/2 پيمانه
(5 کالری)

هویج بزرگ خرد شده
2 عدد
(60 کالری)

آب مرغ
6 پيمانه
(800 کالری)

شوید خشک
2 قاشق چایخوری
(0 کالری)

نمک
2 قاشق چایخوری
(0 کالری)

فلفل سیاه
1/8 قاشق چایخوری
(0 کالری)

سیب زمینی پوست کنده
1 كيلو
(750 کالری)

قارچ تازه خرد شده
500 گرم
(آرد کالری)

1/4 پیمانه
85


مجموع کالری
2115

1 برای تهیه سوپ قارچ روسي، ابتدا 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه بزرگ بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود.

2 مخلوط تره فرنگی و هویج را اضافه كنيد و 5 دقیقه آن را حرارت دهيد. آب مرغ را اضافه كنيد.

3 نمک و فلفل را اضافه كنيد تا طعم بگيرد و سپس سیب زمینی را اضافه كنيد و درب آن را بگذاريد و به مدت 20 دقیقه، یا تا زمانی که سیب زمینی ها خوب پخته شود، حرارت دهيد.

4 کره باقی مانده را در يك تابه روی حرارت متوسط ​​بریزید تا آب شود و 5 دقیقه در روغن قارچ ها را تفت دهيد و به سوپ اضافه كنيد و هم بزنيد.

5 در یک کاسه کوچک، آرد را الك كنيد و آرام به سوپ اضافه كنيد تا غليظ شود.

6 شويد را اضافه كنيد و بعد از اينكه غل زد، از روي حرارت برداشته و سرو كنيد
 

پانته آ

متخصص بخش
سوپ قارچ:

مواد لازم برای ۴نفر :

قارچ ۵۰۰گرم
کره ۹۰گرم
پیاز خرد شده ۲عدد متوسط
سیر له شده یک حبه
آرد ۲قاشق غذاخوری
آب مرغ ۴پیمانه
برگ بو یک عدد
خامه نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه:

قارچ ها را بشویید و خرد کنید. کره را در تابه داغ کنید پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود. آرد و قارچ ها را خوب باهم مخلوط کنید و به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و کمی تفت دهید. در این مرحله برگ بو و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۰دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس مواد را در غذاساز بریزید و به صورت پوره دربیاورید. مواد سوپ را به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل اضافه کنید و پس از جوش آمدن زیر آن را خاموش کنید و خامه را اضافه و سرو کنید
188838_237.jpg
 
بالا