پانته آ
متخصص بخش

یک سوپ خوشمزه و مخصوص به سبک روسی…
کره
5 قاشق غذاخوری
(500 کالری)
تره فرنگی خرد شده
1/2 پيمانه
(5 کالری)
هویج بزرگ خرد شده
2 عدد
(60 کالری)
آب مرغ
6 پيمانه
(800 کالری)
شوید خشک
2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک
2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
فلفل سیاه
1/8 قاشق چایخوری
(0 کالری)
سیب زمینی پوست کنده
1 كيلو
(750 کالری)
قارچ تازه خرد شده
500 گرم
(آرد کالری)
1/4 پیمانه
85
مجموع کالری
2115
1 برای تهیه سوپ قارچ روسي، ابتدا 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه بزرگ بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود.
2 مخلوط تره فرنگی و هویج را اضافه كنيد و 5 دقیقه آن را حرارت دهيد. آب مرغ را اضافه كنيد.
3 نمک و فلفل را اضافه كنيد تا طعم بگيرد و سپس سیب زمینی را اضافه كنيد و درب آن را بگذاريد و به مدت 20 دقیقه، یا تا زمانی که سیب زمینی ها خوب پخته شود، حرارت دهيد.
4 کره باقی مانده را در يك تابه روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود و 5 دقیقه در روغن قارچ ها را تفت دهيد و به سوپ اضافه كنيد و هم بزنيد.
5 در یک کاسه کوچک، آرد را الك كنيد و آرام به سوپ اضافه كنيد تا غليظ شود.
6 شويد را اضافه كنيد و بعد از اينكه غل زد، از روي حرارت برداشته و سرو كنيد