• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ مرغ اسپایسی و ذرت

B a R a N

مدير ارشد تالار
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه و پخت: 60 دقیقه

207321_329.jpg


مواد لازم

• 8 ورق ژامبون خرد شده
• 450 گرم سینه بدون استخوان مرغ، نگینی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1.5 پیمانه فلفل شیرین قرمز، خرد شده
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• 1 تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
• 4 حبه سیر رنده شده
• 1/3 پیمانه آرد کامل
• 6 پیمانه آب مرغ کم نمک
• دو عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
• دو پیمانه ذرت شیرین
• 1.5 پیمانه خامه فرم گرفته
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

2. مرغ ها را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مرغ ها پخته شوند. فلفل شیرین و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. در این مرحله آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

3. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بدون در 10 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بماند. مرغ، ذرت، خامه و فلفل هندی را نیز اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

ارزش غذایی

• کالری: 396
• چربی: 23 گرم
• کلسترول: 105 میلی‌گرم
• کربوهیدرات: 26 گرم
• فیبر: 3 گرم
• سدیم: 826 میلی‌گرم
• پتاسیم: 626 میلی‌گرم
• کلسیم: 50 میلی‌گرم
• آهن: 2 میلی‌گرم
 
بالا