• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ مرغ با چیپس تورتیلا

پانته آ

متخصص بخش


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه مواد لازم:
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) 1 عدد
کنسرو ذرت 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 410 گرم
سس انچیلادا 1 بسته
آب 1.5 فنجان
سس گوجه فرنگی225 گرم
سوپ آماده (سوپ مرغ)1 بسته
شیر2 فنجان
سینه مرغ (بدون استخوان)3 تا 4 عدد


طرز تهیه:
داخل یک قابلمه، سس انچیلادا را با آب و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.
سپس سوپ مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شوند.
سپس سینه مرغ را اضافه کنید و لوبیا، ذرت و گوجه های خرد شده روی مرغ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت 6-8 ساعت بپزد.
بعد از اینکه مرغ پخته شد، آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید، خرد کنید سپس به قابلمه برگردانید و هم بزنید. در آخر با خامه ترش، پنیر چدار، لیمو، آووکادو یا چیپس تورتیلا سرو نمایید.

منبع : sooran.com
 
بالا