پانته آ
متخصص بخش

مرغ : یک تکه کوچک
سیب زمینی: یک عدد کوچک
پیاز : 1 عدد کوچک
مرغ را بدون ادویه و نمک می پزید سپس سیب زمینی را خرد کرده داخل مرغ ریخته . وقتی که پخت .سوپ را با میکسر له می کنید.
مقداری از مواد سوپ را داخل یک ظرف کوچک می ریزید برای استفاده یک روز . ما بقی را در ظرف های مخصوص فریز کردن که در سایز کوچک هستند به صورت وعده ای می ریزید یا از همین ظرف های جا یخی استفاده کنید آن را پر کنید و هر بار به اندازه مورد نیاز بردارید.
یک نکته: بهتره که روزهای اول که سوپ به کودکتان می دهید یک مقدار به اصطلاح شل تر باشد تا در گلویش گیر نکند بعد بتدریج بر میزان سفتی غذا بیافزاید .