• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ منسترون (ایتالیایی)

پانته آ

متخصص بخش

زمان آماده کردن:۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۵/۲ ساعت
مقدار: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم:
روغن زیتون…………………………………………….۴قاشق عذا خوری=۲/۱پیمانه
انغوزه……………………………………………………۸/۱قاشق چایخوری
نخود (از شب قبل خیس شده)…………………………..۳/۱پیمانه
کلم برگ (خرد شده)…………………………………….۲پیمانه
گوجه فرنگی (پوست گرفته وخرد شده)……………….۲پیمانه
آب………………………………………………………..۱۲پیمانه
جو ( از شب قبل خیس شده)…………………………….۲/۱پیمانه
هویج متوسط(تراشیده وحلقه شده)……………………….۲عدد
ساقه کرفس(خرد شده)…………………………………..۱پیمانه
کدو متوسط(خرد شده)…………………………………..۲پیمانه
سیب زمینی متوسط(خرد شده)………………………….۲پیمانه
نمک………………………………………………………۸قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز………………………………………….۱یا۲/۱قاشق چایخوری
پنیر پیتزا (رنده شده)یا خامه……………………………۱پیمانه
جعفری تازه(خرد شده)………………………………….۲قاشق غذا خوری
دستور تهیه:
روغن زیتون را در قابلمه مناسبی با حرارت مناسب داغ می کنیم. انغوزه را تفت می دهیم ونخود و کلم برگ را در آن می ریزیم و یک دقیقه با حرارت متوسط سرخ می کنیم. سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم وسرخ می کنیم . آب و جو را به آن اضافه می کنیم وحرارت را زیاد کرده و وقتی آب جوش آمد در قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم تا با حرارت ملایم حدود ۱ساعت یپزد.
اکنون هویج کرفس کدو سیب زمینی نمک فلفل را اضافه کرده و به پختن ادامه می دهیم تا سوپ جا بیفتد. سوپ را از رو ی شعله بر می داریم و پنیر پیتزای رنده شده یا خامه وجعفری تازه خرد شده را به آن اضافه می کنیم وگرم تقدیم می کنیم.
 
بالا