• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ هویج و زنجبیل

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سوپ هویج و زنجبیل


hbz.jpg




با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویجوسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.

زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه

زمان پخت: 50 دقیقه

مواد اولیه برای 6 نفر :

روغن : 2 قاشق سوپ خوری

پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه

شکر : 2 قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری

رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری

هویج : 8 عدد

سیب زمینی : 1 عدد

خامه : 1 پیمان



طرز تهیه :


پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.

سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیمو شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.

سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقهبدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.

در آخر آن را به دو نیم می کنیم.

ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیمو به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم



 
بالا