• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ کوفته ماتسو

B a R a N

مدير ارشد تالار
سوپ کوفته ماتسو

• تعداد: 6 عدد

240699_473.jpg


مواد لازم

مرغ:

• یک عدد مرغ (حدود 1800 گرم)
• دو عدد پیاز بزرگ
• 4 عدد زردک
• دو ساقه کرفس
• 6 عدد هویج
• 6 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
• 6 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

کوفته ماتسو:

• 4 عدد تخم‌مرغ درشت
• 4 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• 4 قاشق غذاخوری آب مرغ
• یک پیمانه آرد ماتسو
• ¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• دو قاشق غذاخوری جعفری، شوید یا گشنیز تازه خرد شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه


1. مرغ را درسته در قابلمه بزرگی بگذارید و به میزان کافی آب بریزید و بگذارید بپزد.

2. پیاز، زردک، کرفس، هویج، جعفری، 4 قاشق غذاخوری شوید، نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید. شعله را کم کنید و بگذارید یک تا دوساعت به طور کامل پخته شود.

3. آب مرغ را 2 تا 3 ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا سفت و ژله ای شود. چربی هایی که روی مواد شکل گرفته اند را بر دارید تا برای کوفته استفاده کنید.

4. در یک کاسه، تخم مرغ را خوب هم بزنید. سپس آرد ماتسو، آب مرغ، چربی ژله ای مرغ، جوزهندی، زنجبیل، جعفری، گشنیز یا شوید را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و 2 تا سه دانه فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

5. برای شکل دادن و پختن کوفته های ماتسو، در یک قابلمه بزرگ، آب و نمک بریزید و بگذارید بجوشد. با دست های خیس، تکه ای از مایه را بردارید و قلقلی کنید. سپس آنها را داخل آب جوش بیندازید تا پخته شوند.

6. در قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید تا حدود 20 دقیقه پخته شوند.

7. سوپ را داخل کاسه بکشید و از کوفته های ماتسو داخل آن قرار دهید.

8. مرغ پخته شده را نیز برای مصارف دیگر کنار بگذارید.
 
بالا