• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سکنجبین = سرکه + انگبین = سرکه + عسل

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
61703_603534459686818_660945788_n (1).jpg

شکر ۱ پیمانه

آب ۱/۲ پیمانه

سرکه سفید ۴-۵ ق غ یا به مقدار دلخواه

نعناع یک بسته ۳۵ گرمی‌

عسل ۲ ق غ

همه مواد فوق رو به جز سرکه داخل ظرفی روی حرارت حد وسط می‌گذاریم تا شکر آب شده و کاملا مزه نعناع جذب شده و شیره به قوام بیاد. در آخر سرکه را به تدریج ریخته و می‌گذاریم تا چند جوش بزند و از صافی رد کنید و سپس می‌گذاریم تا کاملان خنک شود. معمولان سکنجبین رو با کاهو و خیار سرو میکنند.
 
بالا