• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سیب زمینی شکم پر با خرده نان بسیار خوشمزه و راحت!

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:
500 گرم گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون
1 فنجان برنج قهوه ای
4 سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید)
2/1 قاشق چایی خوری نمک
مقداری فلفل برای طعم دار کردن
2/1 فنجان نخودفرنگی پخته شده
4/1 فنجان پیاز قرمز خرد شده
2/1 فنجان پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی)
1 قاشق چایی خوری جعفری خرد شده
1فنجان خرده نان (نان سفید)
2 قاشق چایی خوری روغن زیتون
1 سیر کوچک ، خرد شده

ارزش غذایی:
کالری: 390 کیلوکالری
کربوهیدرات : 44 گرم
فیبر: 5 گرم
چربی : 16 گرم
پروتئین : 17 گرم
قند : 8 گرم

طرز تهیه:
1- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 350 درجه تنظیم کنید.
2- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
3- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.
4- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
5- نخود فرنگی ، پیاز و 4/1 پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین 4 سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.
6- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.
 

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم:

  • ژامبون گوشت یا مرغ: 2برگ قطعه‌‌قطعه
  • فلفل‌دلمه‌ای‌ رنگی: 4 برش
  • سس مایونز: 2 قاشق مرباخوری
  • جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • هویج خردشده: یک عدد کوچک
  • ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی سایز بزرگ: یک عدد
  • نمک‌ و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی را داخل فر گذاشته و در دمای 400درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه پخته سپس سیب‌زمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید.

مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد

درآورده و روی سیب‌زمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین می‌کنیم.

این میان‌وعده بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و قابل دسترس است که می‌تواند در بعضی موارد جای شام را هم برای شما بگیرد. این نوع عصرانه در کشور همسایه ترکیه

بسیار در انواع و اقسام مختلف مشاهده می‌شود و این عصرانه توانایی عوض کردن مواد تشکیل‌دهنده بسیار دارد.

نکته

با گوشت چرخ‌کرده هم می‌شودبه جای مخلوطی که روی سیب‌زمینی تنوری ما را گرفته است، می‌توانید از مخلوطی شبیه به مایه ماکارونی

هم استفاده کنید.
 
بالا