• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سیستم خبری و مقالات موسسات فرهنگی کیاسبز

Reza

متخصص بخش اسکریپت
شما هم قطعاً سایت هایی نظیر این نوع اسکریپت از نظر کارایی را مشاهده نموده اید که به انتشار مقالات و اخبار روز دنیا و … میپردازد ! شما میتوانید با این سیستم مدیریت محتوا کاملاً فارسی سایت مجلات و اخبار آنلاین راه اندازی کنید و یک خبرگزاری مستقل باشید ! این اسکریپت که برای موسسه فرهنگی و هنری و ماه نامه کیا سبز نوشته شده بود هم اکنون از سایت اسکریپت دات کام به دسترس عموم درآمده که هم اکنون تنها با یک کلیک میتوانید آن را دریافت نمایید ! برای حمایت از برنامه نویس این اسکریپت لینک برنامه نویس را حذف ننمایید لطفاً !
کلمه عبور و نام کاربری پس از نصب : admin
فایل پیکربند و اتصال به بانک اطلاعاتی در پوشه admin با نام connect.php میباشد

حجم فایل : ۳۵۸۰ کیلوبایت
دانلود مستقیم از اسکریپت دات کام
دانلود

elyass

New member
سلام
ممنون که این سیستم رو قرار دادید
یه مشکل دارم باهاش
چه طوری میشه محدودیت آپلود رو برداشت؟
فایل های با حجم بیش از 2 مگ آپلود نمیشن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من با این سیستم کار نکردم ولی طبق روال اسکریپتهای این سبک ، باید در قسمت ادمین پنل گزینه ای برای تنظیم این مقدار باشد .
در صورتی که چنین گزینه ای نبود باید از قسمت فایلهای نصبی این کار رو بکنید .

Reza

متخصص بخش اسکریپت
میتونی داخل فایل کانفیگ یا این نبود تو سورس ها دنبالش بگردی

elyass

New member
ما که هرچی گشتیم پیداش نکردیم.
از اساتید کسی پیدا کرد زحمت بکشه اینجا مطرح کنه:فکر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
elyass عزیز تجربه ی چند وقته کار من با این نوع اسکریپتها برای من ثابت کرده که تقریباً محال است در قسمت کنترل پنل این نوع اسکریپتها گزینه ای برای تغییر مقدار آپلود نباشه . پس یک بار دیگه توصیه میکنم که قسمت ادمین پنل رو کنترل کنید .

در رابطه با گشتن تمام سورسها و پیدا نکردن مقدار هم باید عرض کنم نبودن این مقدار محال هست و اون مقدار به طور حتم در بین سورسها موجود هست چون در غیر این صورت مقدار آپلود و دستوری موجود نخواهد بود .

برای حل شدن مشکلتون در صورتی که پیدا نکردید میتونید مشخصات ورودتون به ادمین پنل رو برای من ارسال کنید تا چک کنم .

elyass

New member
جناب admin عزیز تو لوکال دارم روش کار می کنم. تنظیماتشم از بالا تا پایینش رو دیدم. تنظیماتش در مورد نمایش تعداد خبر و از این جور چیزاست.

elyass

New member
یکی پیدا نمیشه مردونگی کنه این مشکل ما رو حل کنه؟
خداوکیلی گیر این اسکریپت هستم
اونایی که میگن کاری نداره حل این مشکل یه حالی به ما بدن و یه نگاهی به این بکنن
:دعا:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
elyass جان متاسفانه اسکریپت سیستم خبری و مقالات موسسات فرهنگی کیاسبز
اسکریپتش سخت پیدا میشه چه برسه به پشتیبانی و غیره و کلا خیلی کم کار کردن با این اسکریپت
مشکلی رو که شما فرمودین باید کاملا بگردین راه حلش اینه
من خودم هر چقدر گشتم تو اینترنت چیزی پیدا نکردم راجب این موضوع
http://www.iranjoman.com/members-1106.html

بالا