• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شارلوت انار بسیار خوشمزه

پانته آ

متخصص بخش
[h=2]



sharlot_1_.jpg


مواد لازم:

کیک رولت آماده ............... حدود دو بسته

شیر ............................... دو و یک چهارم پیمانه

شکر .............................. سه قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت .................... سه قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین ...................... یک قاشق سوپخوری

گلاب ............................... یک قاشق چایخوری

آب انار ............................ یک چهارم پیمانه

دانه های انار .................... یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا دستتون و کمی خیس کرده و در ظرف گودی که برای این منظور آماده کردیم میکشیم تا ظرف کمی خیس بشه سپس با کیسه فریزر یا سفلون میپوشانیم

به این دلیل کف ظرف باید کمی خیس باشه که کیسه به ظرف بچسبه و جابجا نشه


کیک رولت را به ضخامت یک سانتی متر برش میزنیم

داخل و کناره های ظرف رو به صورت کاملا فشرده کیک میچینیم سعی کنید فضاهای خالی رو با تیکه های کوچک رولت بپوشونید تا مواد داخل به سطح رویه نفوذ نکنه .

خب ظرف و کنار میزاریم و مشغول درست کردن مواد میانی میشیم

ابتدا پودر ژلاتین رو روی یک چهارم لیوان شیر سرد میریزیم و وقتی به حالت اسفنجی رسید روی بخار اب میذاریم تا کاملا ژلاتین داخل شیر حل بشه.یا در ماکرو 100% ... 30 ثانیه قرار میدیم

2 قاشق آب روی نشاسته ریخته و خوب هم میزنیم تا دونه های نشاسته نرم بشه

حالا شیر سرد ، شکر ، آب انار و گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود . سپس روی شعله متوسط گذاشته و مرتب هم میزنیم تا به جوش آمده و غلیظ شود .

سپس محلول ژلاتین و شیر رو به این مایه اضافه کرده و هم میزنیم چند دقیقه بعد شعله را خاموش میکنیمو صبر میکنیم تا خنک شود ... در این فاصله هر چند دقیقه یکبار مواد و هم میزنیم تا رویه نبندد

وقتی خنک شد دانه های انار و اضافه میکنیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی خودش و بگیره (زیاد سفت نشه هاااااا)

از یخچال بیرون بیارید و هم بزنید و سپس روی کیک ها بریزید

چند تا تکه رولت و هم روی مواد گذاشته و آرام اضافی های پلاستیک یا سفلون و روی کیک برگردونید حدود 2 ساعت در یخچال قرار بدین

بعد ازاین مدت از یخچال بیرون بیارید کیسه یا سفلون رویی را باز کرده و به آرامی در ظرف سرو برگردانید

و نایلون را ازش جدا کنید

با دونه های انار یا هر چیز دیگه ای تزئین کنید


sharlot.jpg


نوش جان

 
بالا