پانته آ
متخصص بخش
[h=2]
مواد لازم:
كيك اسفنجي 1 عدد
توت*فرنگي 200 گرم
كرم 2 پيمانه
ژله توت*فرنگي 2 بسته
ژلاتين دو و نيم قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده 250 گرم
ژلاتين دو و نيم قاشق غذاخوري
مواد تهيه كرم:
آرد ذرت 3 قاشق غذاخوري
شير 500 ميلي*ليتر
زرده تخم*مرغ 2 عدد
وانيل يك دوم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
آرد ذرت و شيرو يك*دوم پيمانه شكر را با هم در شيرجوش ريخته و كمي با همزن دستي بزنيد تا گلوله*هاي آرد باز شود. زردة تخم*مرغ*ها را با يك*دوم پيمانه شكر و وانيل آن*قدر با همزن بزنيد تا كاملاً* سفيد و كش*دار شود، سپس تركيب شير، آرد ذرت و شكر را روي حرارت گذاشته با همزن بزنيد تا مانند فرني غليظ شود. از روي حرارت برداشته و تخم*مرغ زده شده را اضافه كرده و يكي دو دقيقه ديگر روي حرارت ملايم بگذاريد تا كرم كاملاً* آماده شود. وقتي حرارت را خاموش كرديد، ژلاتين را كه به روش بن*ماري آماده كرده و به كرم اضافه كنيد. خوب بزنيد تا ژلاتين در مواد حل شده و به صورت گلوله نماند. كرم را كنار بگذاريد تا خنك شود، سپس خامه شيرين شده را هم به آن اضافه كنيد. مايه كرم را يك*دست كنيد از كيك اسفنجي را كه بهتر است از روز قبل آماده كرده باشيد، به 2 قسمت و در سس به اندازه كف قالب ببريد. يكي را كف قالب مورد نظر بياندازيد و مايه كرم خنك را روي آن بريزيد و توت*فرنگي*هاي خرد شده را روي آن بپاشيد و تكه ديگر كيك را روي آن بگذاريد و حداقل يك تا 2 ساعت آن را در يخچال قرار دهيد تا كاملاً* ببندد. در اين فاصله ژله را به صورت زير آماده كنيد: پودر ژله را در 1 ليوان آب*جوش بريزيد و با كمك قاشق يا چنگال آن*قدر بزنيد تا تمام ذرات ژله در آب*جوش حل شود، سپس 1 ليوان آب خيلي يخ به آن اضافه كنيد و صبر كنيد تا ژله كمي ببندد. زماني*كه كه ژله به غلظتي مانند سفيده تخم*مرغ رسيد، مقداري كيك ريز خرده و توت*فرنگي خرد شده به آن اضافه كنيد. شارلوت را در ظرف سرو مورد نظر برگردانيد و مايه ژله را روي تمام سطح آن بريزيد مجدداً* صبر كنيد تا ژله كاملاً خودش را ببندد، سپس با خامه فرم گرفته و توت فرنگي به دلخواه تزئين كنيد.
اين شارلوت را در قالب هاي مختلف و تنوع مي*توانيد تهيه كنيد.
به جاي كيك اسفنجي براي پوشاندن كف و روي شارلوت مي توانيد از ليدي فينگر و يا شيريني لطيفه كه به صورت زبان تهيه مي¬شود استفاده كنيد.
در صورتي كه از خامه شيرين شده استفاده نكرديد مي*توانيد با 250 گرم خامه و 3 قاشق غذاخوري شكر خامه فرم*گرفته تهيه كنيد در اين شارلوت اگر خامه خيلي هم سفت نشده ايرادي ندارد و مشكلي در كل كار ايجاد نمي*شود.
كيك اسفنجي 1 عدد
توت*فرنگي 200 گرم

كرم 2 پيمانه
ژله توت*فرنگي 2 بسته
ژلاتين دو و نيم قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده 250 گرم
ژلاتين دو و نيم قاشق غذاخوري
مواد تهيه كرم:
آرد ذرت 3 قاشق غذاخوري
شير 500 ميلي*ليتر
زرده تخم*مرغ 2 عدد
وانيل يك دوم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
آرد ذرت و شيرو يك*دوم پيمانه شكر را با هم در شيرجوش ريخته و كمي با همزن دستي بزنيد تا گلوله*هاي آرد باز شود. زردة تخم*مرغ*ها را با يك*دوم پيمانه شكر و وانيل آن*قدر با همزن بزنيد تا كاملاً* سفيد و كش*دار شود، سپس تركيب شير، آرد ذرت و شكر را روي حرارت گذاشته با همزن بزنيد تا مانند فرني غليظ شود. از روي حرارت برداشته و تخم*مرغ زده شده را اضافه كرده و يكي دو دقيقه ديگر روي حرارت ملايم بگذاريد تا كرم كاملاً* آماده شود. وقتي حرارت را خاموش كرديد، ژلاتين را كه به روش بن*ماري آماده كرده و به كرم اضافه كنيد. خوب بزنيد تا ژلاتين در مواد حل شده و به صورت گلوله نماند. كرم را كنار بگذاريد تا خنك شود، سپس خامه شيرين شده را هم به آن اضافه كنيد. مايه كرم را يك*دست كنيد از كيك اسفنجي را كه بهتر است از روز قبل آماده كرده باشيد، به 2 قسمت و در سس به اندازه كف قالب ببريد. يكي را كف قالب مورد نظر بياندازيد و مايه كرم خنك را روي آن بريزيد و توت*فرنگي*هاي خرد شده را روي آن بپاشيد و تكه ديگر كيك را روي آن بگذاريد و حداقل يك تا 2 ساعت آن را در يخچال قرار دهيد تا كاملاً* ببندد. در اين فاصله ژله را به صورت زير آماده كنيد: پودر ژله را در 1 ليوان آب*جوش بريزيد و با كمك قاشق يا چنگال آن*قدر بزنيد تا تمام ذرات ژله در آب*جوش حل شود، سپس 1 ليوان آب خيلي يخ به آن اضافه كنيد و صبر كنيد تا ژله كمي ببندد. زماني*كه كه ژله به غلظتي مانند سفيده تخم*مرغ رسيد، مقداري كيك ريز خرده و توت*فرنگي خرد شده به آن اضافه كنيد. شارلوت را در ظرف سرو مورد نظر برگردانيد و مايه ژله را روي تمام سطح آن بريزيد مجدداً* صبر كنيد تا ژله كاملاً خودش را ببندد، سپس با خامه فرم گرفته و توت فرنگي به دلخواه تزئين كنيد.
اين شارلوت را در قالب هاي مختلف و تنوع مي*توانيد تهيه كنيد.
به جاي كيك اسفنجي براي پوشاندن كف و روي شارلوت مي توانيد از ليدي فينگر و يا شيريني لطيفه كه به صورت زبان تهيه مي¬شود استفاده كنيد.
در صورتي كه از خامه شيرين شده استفاده نكرديد مي*توانيد با 250 گرم خامه و 3 قاشق غذاخوري شكر خامه فرم*گرفته تهيه كنيد در اين شارلوت اگر خامه خيلي هم سفت نشده ايرادي ندارد و مشكلي در كل كار ايجاد نمي*شود.