– گوشت بدون چربی نيم کيلو
– لپه 250 گرم
– پياز 2 عدد
– تخم مرغ 4 يا 5 عدد
– روغن نيم کيلو
– نمک و فلفل و دارچين کمي
– زعفران نصف قاشق چايخوری
طرز تهیه
گوشت را بعد از خرد کردن با پياز مي پزيم و لپه را نيز با يک عدد پياز می پزيم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد مي کنيم و لپه را نيز چرخ مي کنيم با هم مخلوط مي کنيم تخم مرغ ، دارچين ، نمک ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه مي کنيم خوب مالش ميدهيم تا خوب مخلوط شود و خمير سفت بدست آيد ، خمير را اندازه نارنگي بر مي داريم گرد مي کنيم بعد وسط آن را يک سوراخ مي کنيم تا خوب وسط آن نيز سرخ شود . در تابه کوچکتر با روغن بيشتر بايد سرخ شود.
– لپه 250 گرم
– پياز 2 عدد
– تخم مرغ 4 يا 5 عدد
– روغن نيم کيلو
– نمک و فلفل و دارچين کمي
– زعفران نصف قاشق چايخوری
طرز تهیه
گوشت را بعد از خرد کردن با پياز مي پزيم و لپه را نيز با يک عدد پياز می پزيم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد مي کنيم و لپه را نيز چرخ مي کنيم با هم مخلوط مي کنيم تخم مرغ ، دارچين ، نمک ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه مي کنيم خوب مالش ميدهيم تا خوب مخلوط شود و خمير سفت بدست آيد ، خمير را اندازه نارنگي بر مي داريم گرد مي کنيم بعد وسط آن را يک سوراخ مي کنيم تا خوب وسط آن نيز سرخ شود . در تابه کوچکتر با روغن بيشتر بايد سرخ شود.