• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شامی گیلانی

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
اینم یه شامی خوشمزه برای امروز ظهر برای ناهار............
نوش جان:گل:

1361359393021.jpg


تذکر : اینم بگم که چون این شامی گیلانی توش از سبزی های خاصی استفاده میشه که فکر نکنم جز شمال جای دیگه ای پیدا بشه و اون چوچاق و وارمبو هستش..


مواد لازم:


لپه 200گرم

سینه مرغ 1عدد

پیاز 1عدد متوسط

سبزی شامی به مقدار لازم(جعفری.کمی چوچاق.وارمبو )

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:


بهتر که لپه از شب قبل خیس داده بشه تا راحتر پخته شه. لپه،مرغ،پیاز خردشده. سبزی ها (مقدار سبزی به خودمون بستگی داره بنا به سلیقه می تونیم کم و یا زیاد ازش استفاده کنیم)و نمک و فلفل و زردچوبه با مقداری آب که تا روی مواد بگیره داخل دیگ می ریزیم تا خوب بپزه و آبش خشک بشه که ما این کارو داخل زود پز انجام میدیم. بعد پخت مواد اونارو چرخ می کنیم تا یکدست بشه بعدش می تونم به اندازه هر وعدهخودمون بسته بندی کنیم و داخل فریزر ازش نگهداری کنیم.


برای هر وعده باید به موادمون 1عدد تخم مرغ و 2 قاشق آرد نخودچی اضافه کنم خوب هم بزنیم و به اندازه یه گردو ازش مواد بر می داریم و کف دستمون پهن می کنیم داخلشم با انگشتمون یه سوراخ می کنیم و بعد داخل روغن سرخش می کنیم. دقت کنید که باید با شعله کم شامی ها رو سرخ کنید.
 
بالا