این شربت موجب تسکین تهوع ناشی از صفرا و لینت شکم شده و باعث کاهش عطش شده و صفرا و اخلاط سوخته را از بدن دفع میکند.
تمرهندی را از هسته و لیفهای آن پاک کرده و در مقدار مناسب آب ریخته شب تا صبح بماند سپس در حرارت ملایم جوشانده تا تمرهندی کاملا پخته و له شود. سپس صاف نموده و هم-وزن تمرهندی، قند اضافه نموده و به قوام آورده شود. مقدار مصرف این شربت هفتاد گرم در هر وعده می باشد.
تمرهندی را از هسته و لیفهای آن پاک کرده و در مقدار مناسب آب ریخته شب تا صبح بماند سپس در حرارت ملایم جوشانده تا تمرهندی کاملا پخته و له شود. سپس صاف نموده و هم-وزن تمرهندی، قند اضافه نموده و به قوام آورده شود. مقدار مصرف این شربت هفتاد گرم در هر وعده می باشد.